Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +519
Murki tak serio, jakby ktoś potrzebował sprawne termostaty a nie wiem, nie stać go albo inny powód dla którego nie może sobie pozwolić (nie wnikam) to firma wymieniła je na elektroniczne z wifi a obecne zostaną #!$%@? w kontener. Chcesz taki? Pisz ile, podajesz dane do paczkomatu, opłacasz go (czyli robisz sam całą procedure) a ja to po prostu wyślę.
Tylko prosze bez wymyślania, że ktoś bierze wszystko. Potrzebujesz 3 - weź
Tylko prosze bez wymyślania, że ktoś bierze wszystko. Potrzebujesz 3 - weź
pokpok +203
Wrzucając takie zdjęcie na taki np. wykop można mieć absolutną pewność, że żodyn, ale to żodyn nie przerobi go chamsko, czy coś...
XD
XD
Co się zmieniło przez te lata?
- Normalnie rozmawiam z ludźmi, a kiedyś na myśl o rozmowie z obcym miałem lęki
- Jak coś trzeba ogarnąć to po prostu biorę telefon i dzwonię
- Wolę z kimś porozmawiać niż napisać maila
- Small talk mnie w ogóle nie stresuje, wręcz lubię
- Lubię poznawać ludzi, kiedyś tego unikałem
- Nie boję się konfrontacji, jak mnie ktoś #!$%@? to mu powiem
- Nie wpadam w spiralę strachu i lęków z byle powodu
- Nie myślę o śmierci, chorobach, utracie bliskich, nie odliczam ile mi statystycznie zostało czasu
- Żyję sobie i jest fajnie. Czasem bardziej, czasem mniej, czasem w ogóle, ale większość problemów można rozwiązać
- Bardziej mi się chce robić rzeczy
#nerwica #chwalesie
@GryzeKisiel: Wzrosło Ci libido po SSRI? W skutkach ubocznych często podają wręcz przeciwnie.
@Tino: @Bumelante: Libido wzrosło po odstawieniu, w trakcie było raczej w normie bym powiedział, tylko na początku było niższe
@JEST-SUPER: Miałem ataki paniki. Drętwienie rąk, uczucie jakbym spadał, nie mógł oddychać, no typowe takie