Wpis z mikrobloga

#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn

Poczytałem sobie Wasze komentarze na temat wizyty tej pani w Dzień dobry TVN. Są one różne. Oprócz tych negatywnych czy neutralnych, pojawiają się także pozytywne.

Ja osobiście ogólnie nie oceniam pozytywnie działań tej pani, chociaż pewne aspekty dotyczące podjęcia tematu przyczyn samotności mężczyzn w Polsce, mogłyby być pozytywne dla nas. Jednakże chyba nie o to chodziło autorkom książki "Przegryw", które są zadeklarowanymi feministkami.

A Wy jak oceniacie tą panią?
Kopytnik_1 - #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklom...

źródło: Screenshot_20230918-224423~2

Pobierz

Działalność pani Patrycji w odniesieniu do samotnych mężczyzn oceniam...

• pozytywnie 12.7% (26)
  • neutralnie 17.1% (35)
  • negatywnie 22.9% (47)
  • bardzo szkodliwie 47.3% (97)

Oddanych głosów: 205

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

które są zadeklarowanymi feministkami.

@Kopytnik_1: dopóki jej narracja jest wolna od obarczania winą przegrywów za niesprawiedliwość świata to będę oceniał pozytywnie. Odwrócenie winy na przegrywów to tylko zabieg normictwa popełniany żeby zrzucić z siebie obowiązek traktowania ich tak godnie jak zwykłych ludzi (inaczej: żeby usprawiedliwić ich gnębienie). Wieczorkiewicz nie przejawia czegoś takiego więc nie mam jej nic do zarzucenia a nawet lepiej bo zwraca uwagę właśnie w siedlisku największego zła czyli
  • Odpowiedz