Aktywne Wpisy

WielkiNos +287
O nie ktoś krytykują juleczki, że źle się ubrały na studniówkę nie dostosowując stroju do okazji #pieklokobiet !!!
#studniowka #modadamska #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #takasytuacja
#studniowka #modadamska #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #takasytuacja
źródło: temp_file2398308153525412239
Pobierz
WielkiNos +454
O nie, oszukujo banany!
#bekaztwitterowychjulek #bananowetypy #logikarozowychpaskow #oszukujo #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bananowetypy #logikarozowychpaskow #oszukujo #p0lka
źródło: temp_file823426803662864189
Pobierz

Dalem się nabrać na szajs z #shell to ferrari zdalnie sterowane. Pobawiłem się z córką tydzień temu i naładowałem i odłożyłem na półkę. Wczoraj chciałem uruchomić i nie włączał się. Po 5 sekundach ładowanie jest przerywane. Rozebrałem to i co to jest za element zaznaczony strzałka? Wstępnie tylko to wygląda na podejrzane. Niby podobny do kondensatora, ale kolor inny. Wydaje mi się, że to coś wie wylało chyba, że to jakiś przypadkowy osad.
Ten element jest też na tej stronie na dole tam gdzie jest kciuk, ale zdjęcie bardziej rozmazane niż moje http://users.atw.hu/balubati/blog/index.php?y=15&m=01
źródło: temp_file1801448748159942888
Pobierzna 99% bateria trup lub nie kontaktuje
Nie wygląda podejrzanie. Glut obok to typowa niechlujność montażowa, nic nie wyciekło.
@desygnat: kondensator i na pewno nie ma wpływu na ładowanie, bo to kawałek obwodu anteny.
Masz choć najtańszy multimetr?
@desygnat: "XD"
@desygnat: no może warto zacząć od pomiaru napięcia baterii. Jak dobra, to się można zacząć bawić w śledzenie ścieżek, bo domyślam się że schematu i boardview to do tego nie znajdziesz.