Wpis z mikrobloga

MOJE OŚWIADCZENIE W SPRAWIE KAWIAQA- zachęcam do wysłuchania orędzia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS: Najlepsze że o Kawiaqa prują się te same osoby które napędzały pomówienia o synie mlekołaka prawdopodobnie niszcząc mu życie w szkole na zawsze tylko dlatego ze mial Ojca #!$%@? i był trochę podobny do takefiuta ale sam nic nikomu nie zrobił a nagle was przeraża że ktoś jakiś patusów gazem psiknął, niesamowici jesteście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
#famemma

Jakie twoje zdanie?

• No coś w tym jest, tfu na hipokrytów 40.7% (57)
  • Nie masz racji byczku 59.3% (83)

Oddanych głosów: 140

• 17
kawiaq robi to na siłe i nie jest szmieszny tu nie chodzi czy jest patologiczny czy nie tylko jest #!$%@? w swoim fachu a co do nitra to wiadomo gdzie drwa rąbią tam wióry lecą, sama gruba świnia obraża wszystko co się rusza to jego synek też może mieć #!$%@? metoda sprawdzona od tysięcy lat że rodzina to słaby punkt, mógł nie wprowadzać swojej rodzinki w medialny świat to by nie miał
@wieszjo: Po pierwsze - nikt na tagu nie obraża Nikosia, a to Mlekozyniaka wina, że jest śmieciem, bo to właśnie przez to Nikoś może być wyśmiewany w szkole, a nie przez to, że jest podobny do Takefuna xd Po drugie, nikt inaczej Beatris niż dziwką, KTÓRĄ JEST, nie nazywa czy nie życzy jej, nie wiem, śmierci. A Kawiaq to zwykła #!$%@?, która, chyba nie tylko moim zdaniem, przekracza granice, których nie
@Petsyk: Nie no milion postów o tym ze jego stary nie jest jego starym to faktycznie nie obraza. Mlekołak był #!$%@? ale jego syn wam nic nie zrobił WIĘC WY ARGUMENTUJAC ZE KAWIAQ ZACZEPIA NIECZEGO WINNE OSOBY jesteście zwykłymi hipokrytami.

@GrubyGracz No oczywiście że jest hipokryta wyżej już ci wytłumaczyłem, mogliście jechać po mlekołaku ale sugerowanie że on nie jest jego ojcem jest jeszcze gorszym #!$%@? niz psikanie gazem, bo po
@Pryshlyak No nie debil tylko takie są fakty, dla was sikanie gazem to są ultra za duże dymy a potem sami atakujecie niewinne dziecko bo ma takiego ojca jakiego ma.

Moze to ja jestem #!$%@?ęty ale coś mi się tu gryzie. Jak jesteście obrońcami moralności to nie róbcie takich rzeczy albo sklejcie #!$%@? zanim komuś wypominacie dymy.