Wpis z mikrobloga

Czy ma ktoś do polecenia osobę z Wrocławia która będzie wstanie obejrzeć moje ciało i na podstawie tego ułożyć plan treningowy żeby zmniejszyć dysproporcje i poprawić mobilność w poszczególnych częściach ciała. Chce żeby to był naprawdę konkretny trener a nie jakiś trener z sieciówki po kilku kursach i roku stażu. Myślałem o Szymonie Moszny, ale nie wiem czy on się aktualnie takim czymś zajmuje.
#silownia #mikrokoksy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arekt: nie lepiej fizjo, anie spedalony trener personalny co nie potrafi nawet zrobić testów funkcjonalnych? Większość trenerków nie zna nawet podstaw anatomii.
  • Odpowiedz
@Arekt: mysle,ze Szymon to raczej sam wybiera klientow i na pewno nie prowadzi amatorow. Ja zapytam sie brata, bo jego prowadzi jakis tam wicemistrz polski w kulturystyce i bardzo sobie chwali jego uslugi
  • Odpowiedz
  • 0
@Yozix: dlatego chciałbym jakiegoś dobrego, z fizjo nie mam dobrych wspomnień bo byłem 2 razy z jakimś problemem i c---a się dowiedziałem i tylko próbowali wyciągnąć jak najwiecej hajsu za kolejne wizyty mimo, ze sporo osób mi ich polecało. Ale dla mnie to w/e czy to będzie trener, fizjo czy nauczyciel wf, byle żeby był konkretny i zrobił to czego oczekuje nawet jak będzie chciał za to dużo wiecej pieniędzy.
  • Odpowiedz
@Arekt: Szymon Moszny ak koński zwis to średnio ma pojęcie xD sprawdź jakich fizjo podsztanga poleca, bo oni są z Wrocławia, z Królem to nawet mieli podcast
  • Odpowiedz
  • 0
@Rejetn: ja tam Szymona lubię, dużo oglądam go na yt, ale z podsztanga to kompletnie zapomniałem a tez oglądam chłopaków, dzięki wielkie za przypomnienie.
  • Odpowiedz
@Arekt: Widziałem plany od Mosznego, chujnia straszna, rozpisywanie planów PPL na 3 dni...

Ja jestem obecnie z Wrocka, mogę się zająć Tobą, odezwij się na priv.
  • Odpowiedz