Aktywne Wpisy

cmhqwidget +9
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 15
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzednim tygodniu, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: spółki skarbu państwa, polityka, Twój stary, słuchanie bajek, droga do przedszkola
Zostaw plusika dla zasięgu!
Nagroda publiczności dla @kinson:
"Co oprócz smogu kojarzy ci się z Krakowem?"
Prawidłowe pytanie:
Coś Krakowskiego
Wygrał/a: @ZAPRASZAM_DO_POLONEZA
"Co jest krakowskie?"
W poprzednim odcinku
Rozwiązanie i kolejny
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzednim tygodniu, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: spółki skarbu państwa, polityka, Twój stary, słuchanie bajek, droga do przedszkola
Zostaw plusika dla zasięgu!
Nagroda publiczności dla @kinson:
"Co oprócz smogu kojarzy ci się z Krakowem?"
Prawidłowe pytanie:
Coś Krakowskiego
Wygrał/a: @ZAPRASZAM_DO_POLONEZA
"Co jest krakowskie?"
W poprzednim odcinku
Rozwiązanie i kolejny

noipmezc +44
#pc #pcmasterrace #rtx #amd #intel #komputery #majk3lskladapcty
podkręć sobie same pamięci jak z rdzeniem nie chce CI się bawić, to dosłownie parę minut roboty licząc łącznie z czasem na zainstalowanie msi afterburner.
@Kostor95:
@Kostor95: Tak, im więcej wydasz tym więcej dodatkowych FPS, okazja niczym #audiovoodoo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@10129 jestem totalnie zielony w te sprawy i boje się, że coś można zrobić źle
@L3gion przepraszam Cie, że tyle wydałem
w sumie ja to bym sprawdził czy w ogóle masz XMP włączony na ramie
@Kostor95: Niezrozumiałeś ewidentnie.
@Kostor95: Koledze chodziło o to że płacenie komuś za podkręcanie GPU jest głupotą, bo nawet dobre podkręcenie da ci taki wzrost wydajności że równie dobrze można go uznać jako placebo. Z resztą robienie tego samemu nie jest niebezpieczne jeżeli nie podbijasz napięć. Ja się tym bawiłem i nigdy nie ujarałem grafiki, miałem tylko niestabilności.
Sam się w to bawiłem ręcznie na moim GTXie 1060. Wzrost wydajności