Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaszczu: ja bym skasował komentarz tego trolla nade mną

Audyt oczywiste że jest jakimś agentem.
Przygotowuje podłoże pod działania wywiadowcze.
Myśli że jak po nim ktoś przyjdzie, to ochrona nie podejdzie do człowieka, bo się będzie bała albo pomyśli że nie ma sensu skoro audytowi nic nie można zrobić.
Ja mam cichą nadzieję że audyt skończy w pierdlu( policja znajdzie jakieś wrażliwe dane w jego domu lub coś podobnego)
To
  • Odpowiedz
  • 2
@Nerlo_ajcats: Nie mam zamiaru niczego kasować. Przyjdzie czas, gdy okaże się, ze audyt jest zwykłym pieniaczem. Cała otoczka wykopowej świętości prysnie a oni będą się wstydzić, ze tak dali sie nabrać.
  • Odpowiedz
@Nerlo_ajcats: To Google maps też są ruskimi agentami skoro większość tych firm które pokazuje audyt obywatelski jest widoczna na ich mapach?

Agentami są ludzie którzy walczą z debilnymi zachowaniami Policji i służb w naszym kraju, które często mają w dupie przepisy które ich obowiązują?
  • Odpowiedz
@Nerlo_ajcats: Rozumiem, że Ty jesteś tym biednym pracownikiem ochrony który musi się nauczyć w końcu jakiś przepisów?

Czy wzięli Cię do policji i myślałeś, że jak masz mundur to możesz wszystko? :)
  • Odpowiedz
go pogonić wylał się straszny hejt internetowy, a prawda jest taka że ten ochroniarz to złoty człowiek.

@dizzydom: No cudowny człowiek. A że czasem sobie lubi pogonić przypadkowe osoby, cóż. Kto nie ma jakiś słabości. Po za tym, do rany przyłóż.
  • Odpowiedz