Aktywne Wpisy

Aeciatko +271
Cześć i czołem!
Chciałem się pochwalić swoim pierwszym, zaoblonym meblem!
Wprawdzie nie jest idealnie, ale robiłem dla siebie w ramach nauki, więc dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zrobtosam #chwalesie #meble #stolarstwo #remontujzwykopem #gotowydom #dom
Chciałem się pochwalić swoim pierwszym, zaoblonym meblem!
Wprawdzie nie jest idealnie, ale robiłem dla siebie w ramach nauki, więc dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zrobtosam #chwalesie #meble #stolarstwo #remontujzwykopem #gotowydom #dom
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Amigoyamigo +73
Pamiętacie jak pisałem o lasce, która mnie zghostowala za brak auta?
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może

Audyt oczywiste że jest jakimś agentem.
Przygotowuje podłoże pod działania wywiadowcze.
Myśli że jak po nim ktoś przyjdzie, to ochrona nie podejdzie do człowieka, bo się będzie bała albo pomyśli że nie ma sensu skoro audytowi nic nie można zrobić.
Ja mam cichą nadzieję że audyt skończy w pierdlu( policja znajdzie jakieś wrażliwe dane w jego domu lub coś podobnego)
To
Popieranie takich ruskich szpionów wywołuje u mnie odruchwymiotmy.
Agentami są ludzie którzy walczą z debilnymi zachowaniami Policji i służb w naszym kraju, które często mają w dupie przepisy które ich obowiązują?
Czy wzięli Cię do policji i myślałeś, że jak masz mundur to możesz wszystko? :)
@jaszczu NO USUŃ TO NIE WIDZISZ?
Ogólnie audyt to pieniacz i prowokator. Czasami piętnuje głupie zachowania, czasami powoduje
@dizzydom: No cudowny człowiek. A że czasem sobie lubi pogonić przypadkowe osoby, cóż. Kto nie ma jakiś słabości. Po za tym, do rany przyłóż.