Wpis z mikrobloga

@szczeki32: jaki jest sens wiązać się z dzieckiem z liceum/technikum? Bo mi nikt nie wmówi, że to normalne. Nie mógłbym spojrzeć w oczy rodzinie i bym był obgadywany przez innych.

Zresztą o czym z kimś takim rozmawiać? Ty masz pracę, ogarnias życie, a ta jedynie jaki ma obowiązek to chodzić do szkoły, a jej największym zmartwieniem jest to, co wstawić na instagrama czy sprawdzian z matenatyki.
@technojezus: nie wiem bo mi sie podoba? ta akurat jeszcze pracuje i cos tam w glowie mimo wszystko ma xd nie stawia instastory, ma malo social. matura w tym roku.
Tematow do rozmow jest duzo, w sumie o wszystkim. wiem ze sam zgeneralizowalem ale nie mierz wszystkich jedna miara. znam 25-30 ktore sa przy tej 19stce glupie i puste jak glupi i pusty but
@Bredko: mysle ze nie, tylko wiesz 28vs19 to jednak jest ponad dycha, dluga dycha w ciagu ktorej rozne rzeczy sie mogly dziac

to tak jakbys porownal pawla 25 lat ktory pali szlugi od 4 lat i mateuszka 16 lat ktory pali szlugi od 4 lat xd mysle ze skumales
nie wiem bo mi sie podoba? ta akurat jeszcze pracuje i cos tam w glowie mimo wszystko ma xd nie stawia instastory, ma malo social. matura w tym roku.

Tematow do rozmow jest duzo, w sumie o wszystkim. wiem ze sam zgeneralizowalem ale nie mierz wszystkich jedna miara. znam 25-30 ktore sa przy tej 19stce glupie i puste jak glupi i pusty but

@szczeki32: xdddd ale ja tez poznałem wiele dziewczyn
@technojezus: 19vs21? wedlug mnie zadna roznica jak miedzy 28 a 30.
Wiesz, ja tam nie chce sie spinac ale sa rozne osoby na tym swiecie, moze ja trafilem spoko a Ty niekoniecznie albo na odwrot. roznie bywa.
poza tym jak na siebie patrze po maturze? zdalem fajnie 2 dni melanz, zapisanie na studia i dalej melanz ale juz z legitka studenta wiec niewiele sie roznilem od 17 latka bez matury, wiadomo
@szczeki32: no 19 a 21 to żadna, ale jak ktoś ma 25+ lat i ugania się na 17-19 to dla mnie ma ostro w baniaku porobione. Może fajnie mieć taką mloda i glupiutką, ale wśród większości ludzi będziesz uznany za creepa.

Wyobrażasz sobie mając 26 lat przyprowadzic na święta swoją dziewczyne w wieku 19 lat? Ja bym się chyba zapadl pod ziemię.

Jeszcze też inna kwestia. Dla mnie z miejsca osoba
@szczeki32: Byku, ale mamy rok pański 2023, a nie 2003. Jakieś 30 to jest teraz nic.
Zresztą to problem bardziej facetów niż bab, co ci udowodni byle badanie nt. otyłości.

Nie wiem w ogóle, skąd wykopki biorą te brednie o starych babach w wieku 30 lat xD
Z domu wychodzicie czasem?
@technojezus:
Najbliżsi znajomi wiedzą ile ma lat, rodzina też. Rodzinie ją przedstawiłem co prawda mamie siostrze i szwagrowi ale jednak. Nie mam z tym problemu. Też mam normalną rodzinę, ona też nie jest z patologii, poznałem jej rodzinę i jest wszystko okej. Wszystko jest przedstawione tak jak powinno byc, bez zbednych szczegółow.
Czy ktos patrzy? Polecam Ci miec #!$%@? na rozne rzeczy. "ktoś" 'coś" pomyślał. Miej to gleboko wiesz gdzie, jedno