Wpis z mikrobloga

@patrickwro: Ala mówiła, że sama prosiła laskę, by jakby co zablokowała właśnie ją i Rocha. Ponoć, żeby jej nie kusiło i żeby w ostatnim momencie nie podeszła do Rocha i nie odpadła z jego ręki. Plan kuźwa bardzo sprytny.
  • Odpowiedz
@patrickwro: Gdyby zablokowała Dżuss z PlaySrochem, to Alicja rzeczywiście mogłaby do niego podejść i się uratować od wyjebongo z raju. Ale wówczas całkiem prawdopodobne, że Dżuss podeszłaby do jej własnego partnera. A oni razem przecież wchodzili do hp na poprzednim rajskim, więc ta nowa nie miała żadnej pewności, którą on by wtedy wybrał. Istniała opcja, że to wtedy ona poleci. Dla własnego bezpieczeństwa pozostało zastosowanie techniki wyważania otwartych drzwi.
  • Odpowiedz
@Sieranevada: @patrickwro: Justyna i Roch nie byli w tamtym momencie parą, więc nie można było ich zablokować. Wiktoria zablokowała parę, która i tak była nie do uratowania, by się nikomu nie narazić. Alicja się po prostu poddała i nie chciała zostawać w hotelu kosztem którejś z koleżanek.
  • Odpowiedz
@giminf3e: A faktycznie, takie słowa padły, że chodzi o istniejącą parę.
To zawsze tak było z tą blokadą pary? Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że którymś sezonie El-Dursi mówiła o tym jako o wskazaniu dwóch osób, które nie mogą się połączyć na rajskim, czyli blokuje im się szansę utworzenia pary na tym rajskim. A nie że chodzi o jakąś istniejącą dotychczas parę. Np. taka sytuacja, że jakiś uczestnik
  • Odpowiedz
@Szuruburu102: Nie masz racji. Nie mogła zablokować CipSrocha i Soka bo nie byli na ten moment parą. A bonusem ze skrzyneczki jest zablokowanie pary. Nie ma możliwości zablokowania dwu pojedynczych osób
  • Odpowiedz
@crazy_frog: @redlipss: @Szuruburu102: @oracleball: Teraz El-Dupsi tak powiedziała, że ma możliwość zablokowania istniejącej pary. Ale ja już wiem, z czym mi się to skojarzyło i wtedy było inaczej.
W hp5 Mr. Buc dostał w skrzynce blokadę pary i na rajskim zablokował Srolcię i Michała. I to właśnie były dwie dowolne osoby, które nie mogą się połączyć w parę na rajskim. Formalnie Srolcia i Michał
  • Odpowiedz