Wpis z mikrobloga

Widzę, że robi się spina o kamerzystę wiec wrzucę jako wpis jeden z moich komentarzy.
Tak szczerze co różni kamerzystę od reszty światka influ?
Bo walił w nos? A kto z tego #!$%@?łka nie walił?
Bo wyrywał sobie 15tki czy 16tki? W świetle prawa nic nie robi. Megakota propsowali ma hajs to sobie używa i posuwa malolatki. Ile lat ma partnerka jozwiaka i jak długo już są razem?
Za ten film do którego typ sam sie zgłosił i nie wyglądał na upośledzonego? Taki content robił cały czas, trafiło na chłopaka który okazał sie być opóźniony zobaczyła to jakaś jego nauczycielka czy ktoś taki i zaczęło sie kręcenie Małysza.
Szczerze mówiąc moim zdaniem gorszy jest taki boxdel, golas, Ferrari czy nawet Zwyrol. Kamerzysta wie, że ludzie chcą show i pato oraz, że to sie sprzedaje wiec to daje i nie kryje się z tych. Tamci pozują na wzór moralności na prawdę będąc patusami i sprzedając patologie. Nawet taki friz dyma dzieciaków na hajs, sprzedaje bajeczki „ekipa to rodzina” a jak jest na prawdę wiadomo.
Prawda jest taka, że kamerzysta nie różni sie niczym od reszty a może czasami wypada nawet lepiej tylko problemem jest, że sie nie kryje wiec reszta influ scierwa dbającego o PR zrobiła z niego kozła ofiarnego w postaci najgorszego w internecie i cel do cancelowania.
#famemma
  • 26
@GoodGuyChucky93: W tym temacie jeszcze warto wspomniec o Kubańczyku. Wybił się na kamerzyście chociaż sam twierdzi, że nie bo lady punk miał 4 miliony wyświetleń.
-Pomówił kamerzystę o pedofilie i płakał jak to oni ćpają i odbił od nich bo są źli.
-Wykręcił lewa aferę L-Pro
-Podobno odwiedzał Bambi (ta od labrygi)
-Płakał, że jarał cały czas ale wychodzi z tego (Czy to nie kamerzysta był takim złym narkomanem, że trzeba
@GoodGuyChucky93: do kamerzysty będzie się pruć jeszcze najbardziej boxdel czy inny wardega, ktorzy do swojego programu będą zwabiać te same 17tki zeby sobie pomacac. Zawsze się jeszcze mówi to jakichs kuponach z maka na których wawrzyniak scamowal na asku co oczywiscie #!$%@? wiadomo, ale w tym samym czasie kazdy influencer robi jakies nft na kiju albo promuje fame token xddd
nie jest to przykladny obywatel, ale w tym srodowisku odnajduje sie
@kiniaFF: Moralnie może tak ale chodzi mi o perspektywę jego cancelujemy bo jest zły.
Jaka drame Zwyrol zrobil konopowi o leksia bo przecież ona miała skończone 15?
Dlaczego nikt się nie czepia jozwiaka czy megakota a wręcz wśród opini dużej ilości osób jest propsowanie o którym wspomniałem?
Tak jak napisał kolega wyżej sami ściagają czy zabawiają się z małolatami ale jak robi to Wawrzyniak to jest za to #!$%@?.
Taka fagata
@GoodGuyChucky93: jozwiaka partnerka ma 2x lat, to jest zupelnie inna sytuacja niż umawianie sie z 15 latkami.
Megakota wiekszosc osob #!$%@?, a nie propsuje.
Fagata rowniez jest #!$%@?.
Ja się w swoim komentarzu pod innym postem odnosilem do tego ze WYKOPKI propsuja kamerzyste, a ty sie nagle odnosisz do tego jaka jest ogólna opinia internetu o innych osobach.
Dla mnie to jest niezrozumiały kontrast że w dobie tego że inne osoby
@gsl7: Ale ja go nie wybielam tylko zestawiam z tymi którzy najgłośniej krzyczą jaki to on jest zły, oraz z tymi którzy robią milionowe wyświetlenia, czy są gwiazdami jednej z największych federacji i jednego z najlepiej zarabiających produktów internetowych.
Po prostu dlaczego on jest zły nie ma dla niego miejsca ale dla innych jest.
Chodzi o bycie konsekwentnym ten nie bo to Wawrzyniak ale ten tak bo nazywa się Wardęga czy
@GoodGuyChucky93: ja bym najchetniej #!$%@? z internetu wszystkich influencerow ktorzy maja szemrana przyszlosc a teraz są prawymi obywatelami. Zbudowali sobie kariere na niemoralnych rzeczach, pousuwali filmy, nagrali film z przeprosinami i nagle wszystko poszło w niepamięć. Niestety internet ma w #!$%@? krótką pamięć i pewnie w wielu przypadkach nigdy nie spotka ich zasłużona kara, czyli to co spotkało mlekołaka.
@gsl7: Kamerzysta nie jest spoko ale tez nie jest gorszy od innych wręcz bym powiedział, że wypada lepiej.
Po prostu wiele osób na tagu robi z niego wroga publicznego i rzuca ostrymi wyzwiskami gdzie w kierunku innych nie jest to tak mocne.
Oczywiście megakot jest jechany ale bardziej za ogół. Dodaj wpis o nim i małolatach to zobaczysz ze 80% komentarzy będzie w stylu „ma hajs to używa co ma stare
@gsl7: No i dochodzimy do jakiegoś porozumienia. Właśnie o tym mówię, w jego wypadku internet nie zapomina a w przypadku innych pod parasolem „po 2 tygodniach internet zapomina”.
Tylko o to mi chodziło, jeśli zle to przedstawiłem to sorry nie miałem na celu go wybielić a bardziej pokazać hipokryzje reszty tego światka.
O ile Muranski jest dobrym zadymiarzem ale uważam go za złego człowieka tak przy jego zdaniu o świecie influ
@Pryshlyak: Samo słowo pedofil to temat na osobna dyskusje. Bo tutaj mamy aspekt prawny, moralny i prawno-moralny. Wiesz w zależności od kraju zgodnie z prawem pedofilem może być 50latek molestujący 5 latke a może być 18 latek uprawiający seks z 16 latka. W świetle prawa ten i ten jest pedofilem jednak w sensie moralnym to już dwa różne światy.
@GoodGuyChucky93: nie idź w tą dyskusję. Ja kiedyś wszedłem w dyskusję, że przecież Tomasz Chic nie robi nic niezgodnego z prawem i zostałem zjechany że jest pedofilem i #!$%@?.
Generalnie pedofilia z definicji naukowej nie jest powiązana z konkretnym wiekiem osoby, a z jej stadium rozwoju fizycznego. Dlatego też jeżeli ktoś bardziej interesuje się dziewczynami którym fizycznie bliżej do dziewczynki niż kobiety to wtedy powinna się zapalić czerwona lampka.
@GoodGuyChucky93: mordo, Łukasz po prostu jest o kilka poziomów wyżej niż przeciętny jakiś randomowy szarak, który nie jest po prostu w stanie zrozumieć tego co się dzieje co wywołuje w nim wrogie nastawienie, nienawiść i zaślepienie, czym oczywiście działa na korzyść Łukasza, bo żaden sprzymierzeniec nie będzie robił takiego szumu jak nienawidzący frustrat z pianą na pysku, który myśląc, że kogoś niszczy tak naprawdę wspiera go i buduje jego pozycje.
Wszystkie