Aktywne Wpisy
elzevir +271
#zalesie #gorzkiezale #januszebiznesu #wroclaw #gastronomia
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
TLDR: Zwykła herbata w restauracji za 20 zł to jakiś absurd.
Coś we mnie wczoraj pękło. Byłem w sobotę i w niedzielę w dwóch restauracjach. W obu herbata kosztowała 20 zł. Czy to ja straciłem kontakt z rzeczywistością czy restauratorzy? Uprzedzając pytania:
- zwykła herbata, nawet bez dzbanuszka, tak żeby sobie móc zrobić dolewkę ;)
- bez żadnych miodów, konfitur, udziwnień, zwykła herbata szt. 1
- restauracje
Tak szczerze co różni kamerzystę od reszty światka influ?
Bo walił w nos? A kto z tego #!$%@?łka nie walił?
Bo wyrywał sobie 15tki czy 16tki? W świetle prawa nic nie robi. Megakota propsowali ma hajs to sobie używa i posuwa malolatki. Ile lat ma partnerka jozwiaka i jak długo już są razem?
Za ten film do którego typ sam sie zgłosił i nie wyglądał na upośledzonego? Taki content robił cały czas, trafiło na chłopaka który okazał sie być opóźniony zobaczyła to jakaś jego nauczycielka czy ktoś taki i zaczęło sie kręcenie Małysza.
Szczerze mówiąc moim zdaniem gorszy jest taki boxdel, golas, Ferrari czy nawet Zwyrol. Kamerzysta wie, że ludzie chcą show i pato oraz, że to sie sprzedaje wiec to daje i nie kryje się z tych. Tamci pozują na wzór moralności na prawdę będąc patusami i sprzedając patologie. Nawet taki friz dyma dzieciaków na hajs, sprzedaje bajeczki „ekipa to rodzina” a jak jest na prawdę wiadomo.
Prawda jest taka, że kamerzysta nie różni sie niczym od reszty a może czasami wypada nawet lepiej tylko problemem jest, że sie nie kryje wiec reszta influ scierwa dbającego o PR zrobiła z niego kozła ofiarnego w postaci najgorszego w internecie i cel do cancelowania.
#famemma
-Pomówił kamerzystę o pedofilie i płakał jak to oni ćpają i odbił od nich bo są źli.
-Wykręcił lewa aferę L-Pro
-Podobno odwiedzał Bambi (ta od labrygi)
-Płakał, że jarał cały czas ale wychodzi z tego (Czy to nie kamerzysta był takim złym narkomanem, że trzeba
nie jest to przykladny obywatel, ale w tym srodowisku odnajduje sie
Jak mozna takie cos napisac, masz 25+lat a latasz za 15 obrzydliwe w #!$%@?
ale jak juz tomasz czik jest ze swoją 17 letnią księżniczką to jest obrzydliwe.
Tfu w tego kamerzyste, @GoodGuyChucky93 nie wiem na #!$%@? go wybielasz, jest przebrzydłą kreaturą i twoje argumenty do mnie nie przemawiają. Ruchanie dzieci na hajs na ask.fm to też normalna akcja rozumiem?
Jaka drame Zwyrol zrobil konopowi o leksia bo przecież ona miała skończone 15?
Dlaczego nikt się nie czepia jozwiaka czy megakota a wręcz wśród opini dużej ilości osób jest propsowanie o którym wspomniałem?
Tak jak napisał kolega wyżej sami ściagają czy zabawiają się z małolatami ale jak robi to Wawrzyniak to jest za to #!$%@?.
Taka fagata
Megakota wiekszosc osob #!$%@?, a nie propsuje.
Fagata rowniez jest #!$%@?.
Ja się w swoim komentarzu pod innym postem odnosilem do tego ze WYKOPKI propsuja kamerzyste, a ty sie nagle odnosisz do tego jaka jest ogólna opinia internetu o innych osobach.
Dla mnie to jest niezrozumiały kontrast że w dobie tego że inne osoby
Po prostu dlaczego on jest zły nie ma dla niego miejsca ale dla innych jest.
Chodzi o bycie konsekwentnym ten nie bo to Wawrzyniak ale ten tak bo nazywa się Wardęga czy
Po prostu wiele osób na tagu robi z niego wroga publicznego i rzuca ostrymi wyzwiskami gdzie w kierunku innych nie jest to tak mocne.
Oczywiście megakot jest jechany ale bardziej za ogół. Dodaj wpis o nim i małolatach to zobaczysz ze 80% komentarzy będzie w stylu „ma hajs to używa co ma stare
Tylko o to mi chodziło, jeśli zle to przedstawiłem to sorry nie miałem na celu go wybielić a bardziej pokazać hipokryzje reszty tego światka.
O ile Muranski jest dobrym zadymiarzem ale uważam go za złego człowieka tak przy jego zdaniu o świecie influ
btw w prawodawstwie nie stosuje się terminu pedofil.
Generalnie pedofilia z definicji naukowej nie jest powiązana z konkretnym wiekiem osoby, a z jej stadium rozwoju fizycznego. Dlatego też jeżeli ktoś bardziej interesuje się dziewczynami którym fizycznie bliżej do dziewczynki niż kobiety to wtedy powinna się zapalić czerwona lampka.
Wszystkie