Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1123
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +77
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
"Facet. Przecież ty sam nie wierzysz w to, co piszesz.
Wprawdzie doceniam wysiłki Kremla na polu propagandy, zręcznie eksploatującej temat okrutnej Zbrodni Wołyńskiej, lecz powinieneś wiedzieć, ty i tobie podobni, że nie wzbudzicie tym prorosyjskich sympatii wśród Polaków i nie doprowadzicie do sytuacji, iż uwierzą oni, że mocarstwowa, neoimperialna polityka Rosji służy polskiej racji stanu.
To prawda, że żaden Polak i żadna Polka nie powinni zapomnieć o tragedii swoich Rodaków, pomordowanych na Wołyniu, Podolu, Galicji Wschodniej; ale to jeszcze nie powód, żeby ofiarę polskiej krwi cynicznie wykorzystywali kremlowscy propagandyści i ich paputczicy, czynni na polskich forach internetowych.
Przestańcie - bo piszę do ciebie i tobie podobnych - pisać brednie o "Słowianach", straszyć "jewreją" (czy jak to tam piszecie), chrzanić o "banksterach" itd. Bo popadacie w banał. To już było w apokryfie o tych "Mędrcach..." co to mieli spisywać swe protokoły na szkodę ludzkości. Nie widzicie, że czasy się zmieniły? Że fałszywka agentów carskiej Ochrany sprzed stulecia może okazać się niewystarczającą do bałamucenia ludzi świadomych zagrożeń, które niesie wielkoruski szowinizm? Ten spod dwugłowego orła i ten spod sierpa i młota - "wsio rawno": jeden knut, kibitki, gułagi, wywózki, NKWD czy inna Ochrana, Stalin czy batiuszka car - Polacy wiedzą czym to "pachnie".
Weźcie się lepiej za jakąś uczciwą robotę. Na początek radzę wam nakarmić bezdomne dzieci z moskiewskich i petersburskich dworców."
#ukraina #janukowycz #majdan
@donmuchito1992
@
Na pudelko pojawiły się identyczne komentarze z niewyobrazalną iloscią głosów po paru godzinach zostały usunięte przez administracje.
Na takich serwisach łatwo jest manipulować głosami wystarczy pobrac iMacros i wyłączyć zapisywanie
http://www.wykop.pl/link/1880084/dr-zurawski-vel-grajewski-na-ukrainie-wybuchla-zywa-nienawisc-do-rosji/
Sprawa Ukraińska z naszego punktu widzenia to tylko instrument między nami a Rosjanami, nie wiem czy zjawisko propagandy na pewno istnieje, ale mam przeczucie, że w istocie występuje. tylko dlaczego Polak Polakowi wilkiem? Czy lepiej wspominać Wołyń teraz kiedy możemy mieć spokój z imperialnymi aspiracjami Moskwy, której działania polegają wyłącznie na destabilizacji i skłócaniu