Wpis z mikrobloga

#hotelparadise ja tam lubię Żalę, nie p------i się w tańcu, jak jej się coś nie podoba to mówi od razu. Ale na wybiórcze mądrości Wargoliny się nie nabiorę, dalej szura po dnie.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@potatojuice: Ja też ją lubię. Bawi mnie. Jest poza tymi wszystkimi układami, interesuje się tylko tym, by romansować, a widząc, że jej wymarzony partner daje ciała, nie robi scen, a szpile mu wbija ze śmiechem.
  • Odpowiedz
@potatojuice: mnie też jakoś Alicja przekonuje szczerze mówiąc. Od kilku odcinków nie mam się raczej do czego przyczepić. Nawet mi jej trochę żal, że w tego Rocha się wkręciła, a on ją pewnie za chwilę odpuli
  • Odpowiedz
@potatojuice: te nieudane egzorcyzmy jakie ktoś kiedyś na żAlicji odprawił, mają jednak pozytywny skutek!! W PRZEBŁYSKACH JEJ DZIWNEGO INTELEKTU widać ziarenko nadziei. I tak serio, żAlicja robi niezłą robotę ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@potatojuice: czuję dokładnie to samo. I nawet prywatnie po pierwszym odcinku wyrażałam do żAlicji trochę sympatii, ale bałam się na wykopie ;)

Onlyjad zaczyna mnie przekonywać i to mnie przeraża. Tutaj jednak mam sporo dystansu bo po pierwszym odcinku była na szczycie mojej osobistej blacklisty.
  • Odpowiedz