Wpis z mikrobloga

Myślicie że 11tka jeszcze potanieje po premierze 15tki w elektromarketach? Obecnie korzystam od dwóch lat z SE 2020. Softwarowo dalej sprawdza się świetnie, jednak przycisk fizyczny już nie działa i bateria pozostawiają wiele do życzenia(77% kondycji). 11tke można obecnie dorwać nową za 2300 zł i po zabawie chwile telefonem kuzynki dosyć dobrze mi ten telefon siedzi jak na „budżetowego” iphone’a. Zdaje sobie sprawę że telefon nie jest już dostępny bezpośrednio u Apple’a ale powinien jeszcze ze 2 lata być wspierany. Nie chce kupować 3 generacji SE, bo wolałbym już coś z Face ID i tylko interesują mnie całkowicie nowe iphony bez uprzedniej aktywacji. Myślicie że jest sens dalej iść w iphone’a 11 w 2023 roku? #iphone #ios
  • 7
@lucynek12: ma niby taki być, ale premiera za pół roku plus pułap cenowy pewnie będzie wyższy niż przy SE 2022(3cia generacja) który jest obecnie. Ja zawsze bardziej z tych budżetowych iPhone’ów korzystałem i takie SE 2020 naprawdę dalej by mi się dobrze sprawdzało gdyby jie bateria plus przycisk. Więcej niż 2,5 k za telefon nie uśmiecha mi się płacić bo wewnętrzna cebula nie pozwala xD
@tomaszek1161 watpliwa sprawa ze potanieje + to sszystko sie bedzie dzialo w momencie wyborow w polsce ;P po wyborach pis docisnie stopy procentowe i wszystko inne, dolar pojdzie do gory i wyjdzie to samo albo gorzej