Wpis z mikrobloga

W taką pogodę jak ktoś jest np. na rowerze w pobliżu Głębokiego to można odpocząć i się ochłodzić wodą z pompy w pobliżu skrzyżowania Pogodnej z Piaszczystą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#szczecin
kicek3d - W taką pogodę jak ktoś jest np. na rowerze w pobliżu Głębokiego to można od...

źródło: 090920232949

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kicek3d: @Wiskoler_double jestem zdziwiony bo za gnoja widać było tłumy dzieciaków przy tych pompach w lato żeby się schłodzić. Mimo tego, że woda nie jest pitna to zdrowsze takie schładzanie się niż w fontannie jak zwierzęta
  • Odpowiedz
@cadet: Owszem, za kordupla niewielkiego też piłem tę wodę z pompy, jak zresztą większość chłopaków z podwórka, natomiast w okolicach piątek klasy dołączył do nas taki lizusek-przydupasek i ten pić tej wody nie chciał, na dodatek doniósł pani że my tę wodę z pompy parkowej pijemy. Dostał na drugi dzień ostrzeżenie w postaci kilku kuksańców i zagubionego worka na kapcie... Wodę dalej piliśmy, a on nie odważył się donosić.
Do
  • Odpowiedz
@cadet: Owszem, za kordupla niewielkiego też piłem tę wodę z pompy, jak zresztą większość chłopaków z podwórka, natomiast w okolicach piątek klasy dołączył do nas taki lizusek-przydupasek i ten pić tej wody nie chciał, na dodatek doniósł pani że my tę wodę z pompy parkowej pijemy. Dostał na drugi dzień ostrzeżenie w postaci kilku kuksańców i zagubionego worka na kapcie... Wodę dalej piliśmy, a on nie odważył się donosić.
Do
  • Odpowiedz