Wpis z mikrobloga

Mireczki czy pozwolilibyście swojemu chłopakowi iść w takim stroju kąpielowym na plażę?

20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby mężczyzna publicznie tyle odkrywał. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojego kolegi z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami). Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłabym pokazywać czegoś co należy do mnie.

Zastanawiam się co będzie w przyszłości, za 10-20 lat. Może mężczyźni będą chodzić nago, bo w sumie to ten sznurek między pośladkami "za dużo nie zmienia" i po co go nosić jak można chodzić z kutasem na wierzchu? Może normalnym zachowaniem będzie pożyczenie męża sąsiadce, bo przecież włożenie w dziurę przez sąsiadkę to też takie w sumie nic, wystarczy że po wszystkim mąż się wykąpie i powraca do stanu takiego w jakim wyszła z domu. Jakie macie zdanie na ten temat?

#zwiazki #s--s #mezczyzni #kobiety
Tratak - Mireczki czy pozwolilibyście swojemu chłopakowi iść w takim stroju kąpielowy...

źródło: temp_file1156729205667131979

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach