Aktywne Wpisy

Konigstiger44 +61
#ukraina Wuja Girkin dostał po ryju w areszcie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trzymanie go razem z Ukraińskimi jeńcami chyba nie jest dobrym pomysłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kotouak +9
Ziobro zaskoczenia ¯\(ツ)/¯
#polityka
#polityka

#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #medycyna #prawo #ciekawostki
Może w taki sposób, że sobie wymyśliłeś chochoła I na bazie tego chochoła próbujesz budować jakąś narrację chocholaku.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wiesz jedno wyklucza drugie.
A co do homoseksualności - to przecież przez to też lesby lewica nazwała Terfami bo jak tak można nie chcieć penisa swojej koleżanki "lesbijki". Albo, że jeżeli gej nie będzie
Płeć biologiczna, płeć psychologiczna, płeć kulturowa. Jak już tego się nauczysz, to możemy ewentualnie dalej rozmawiać.
hehe dobre wujku hehe
I czym się różni niby płeć psychiczna od mózgowej ? Jeżeli psychika to twój mózg to przyjmujemy już, że psychika to taka dusza nieśmiertelna ? Bo wiesz istnieje
@rifraw: płeć gondonalna. Popularnie zwana płcią biologiczną czy po prostu płcią. Jeśli sobie pomyślisz czym jesteś - tak filozoficznie, albo gdzie się
Myślę, że się zgadzamy co do tego, że płeć biologiczna jest dość łatwo określić.
No i nie LPG tylko LGBT. LPG to gaz. Jeśli chcesz normalnie rozmawiać o czymś to nie bądź uprzedzony bo wtedy szkoda czasu na dyskusję.
Co do postępowych środowisk lewicowych to akurat jestem gejem i jakoś słyszę o nich tylko i wyłącznie na wykopie i głównie od szurnietych prawakow. Nie żyje za granicą więc ciężko mi powiedzieć jak to
Ale pacz tu
https://en.wikipedia.org/wiki/Gender_dysphoria
Różne badania doprowadziły do różnych wniosków na temat częstości występowania dysforii płciowej. DSM-5 szacuje, że u około 0,005–0,014% osób, którym przy urodzeniu przypisano płeć męską (5–14 na 100 tys.) i od 0,002–0,003% osób, którym przy urodzeniu przypisano płeć żeńską (2–3 na 100 tys.), można zdiagnozować dysforię płciową.
A osobą trans trzeba pomóc i je wspierać. Jest ich mało, obecnie nie ma lepszej metody niż oberacja i zmiana płci. Ale ten rak związany z sportem trzeba wyplenić.
Dla ciebie nie ma sensu ale jak ktoś w rządzie UK zobaczył te statystyki to postanowił sprawdzić klinike dla transów travistock i okazało się, że każdemu tam wmawiali bycie transem więc tą klinike zamknęli XD A inne państwa się z takich klinik też zaczeły wycofywać w Europie.
Jak chcesz posłuchać innego zdania to masz -