Wpis z mikrobloga

#zwiazki #seks #takaprawda

Po 30 po prostu nie da się znaleźć kobiety która by chciała korzystać z życia i nie miała parcia na dzieci i cały ten teatrzyk zwany ślubem . Fakt, nie opinia
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Widzę pełno tego dookoła i zawsze się zastanawiam co czuje taki typ wtedy.

@onepnch: z ciekawości, ile takich przypadków widzisz? Brzmi tak jakbyś miał tysiąc znajomych i z nich 50 rozwiodło się krótko po ślubie.
Osobiście, znam dwa takie przypadki, ale to jest raczej bardzo sporadyczne, a nie że to się często dzieje.
  • Odpowiedz
  • 6
@onepnch A ja znalazłem. ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie chce dzieci tak jak ja, na ślub 0 parcia, jedzimy co chwilę na jakieś wyjazdy, rower, rolki, snowboard, skałki, ścianki wspinaczkowe, wypady zagranicę itp. Jesteśmy razem półtora roku, jak widzę takie posty to doceniam coraz bardziej.
  • Odpowiedz
@Ulfric_Stormcloak: dlaczego nie bierzecie pod uwagę że do dziecka trzeba dojrzeć? Wam jest o wiele prościej bo sobie gowniaka możecie zrobić nawet mając 50 lvl i #!$%@? jajca na to macie. Tymczasem chcielibyście żeby baby rodziły na zawołanie w określonym przedziale wiekowym bo hehehe jednak chcecie zdrowego kaszojada. No to niezła hipokryzja.
  • Odpowiedz
A wolny facet po 30 to kto? Skoro OP jest po 30 wolny, to też chyba ma coś nie tak z głową.

@Marek_Licyniusz_Krassus: Facet osiąga swój szczyt atrakcyjności po 30 i wiąże się to z rozwojem kariery i stabilizacją i możliwością dostarczenia poczucia bezpieczeństwa kobiecie. Już pomijam cechy fizyczne uzawane za męskie które się rozwijają w okolicach tego wieku i przestajesz wyglądać jak dzieciak (ale to kwestia indywidualna), kiedy według badań szczyt atrakcyjności kobiety jest w okolicach 23 lat.

Więc tak, prędzej 30 latek z rozwiniętą karierą/własną firmą będzie atrakcyjny niż gołodupiec 20 letni mieszkający z matką. W przypadku kobiet na
  • Odpowiedz
@onepnch: a po co szukać takiej starej baby, jeśli można mieć młodszą, która będzie i ładniejsza, i pełniejsza życia, i nie ma parcia na takie rzeczy?
  • Odpowiedz
Po 30 po prostu nie da się znaleźć kobiety która by chciała korzystać z życia i nie miała parcia na dzieci i cały ten teatrzyk zwany ślubem

@onepnch: ja jestem taką kobietą :D Ale jeszcze zależy, czym jest dla ciebie "korzystanie z życia", bo dla mnie to są wyjazdy, korzystanie z różnych atrakcji (spadochrony, parki rozrywki, nurkowanie, kajaki, sporty), planowanie podróży, ale też możliwości spontanu
  • Odpowiedz