Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +483
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +22
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
#nieruchomosci
Wszystko zależy od konkretnego przypadku, znam gościa, na, co dwa lata temu wystawił ruderę do remontu generalnego łącznie z oknami za 420k, co pół roku podwyższał cenę, a największy skok był w lipcu, gdy wszedł program, podwyższył do 540k
@Serghio: Możesz napisać coś więcej o tym mieszkaniu. Ja już kupiłem na Beke, ale z ciekawości szukałem dla znajomych i w budżecie do 600k nowe budownictwo przy tramwaju nie istnieje :/