Aktywne Wpisy
jmuhha +30
Też zgadzacie się ze mną, że żenić warto się z jedynakiem bo on przejmuje majątek swoich rodziców a faceci mający rodzeństwo są z automatu biedniejsi i walczą o zasoby z rodzeństwem, które mogliby przeznaczyć np na żonę?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
waszym zdaniem
- lepszy jedynak 63.9% (466)
- lepiej być sama niż bez jedynaka 36.1% (263)
Vamyss +186
W pracy kurła a gdzie.
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Mogę wylądować na każdej planecie, gdziekolwiek chce i zawsze będę zasypany znacznikami. Ale nigdy nie wiem gdzie idę, czy spotkam kolejna generic placówkę badawcza, czy może tym razem natrafię na handcrafted lokacje, pełna environment story-tellingu.
Mega męczące doświadczenie, jasne że w poprzednich grach Bethesdy było podobnie, ale wiedziałeś że po paru nudnych lokacjach, spotkasz coś ciekawego. i tak się to toczyło, generic->generic->ciekawe. #!$%@?ąc już od tego, że mam wrażenie że nawet generic lokacje w innych grach były po prostu bogatsze, lepiej przemyślane. Zawsze gdzieś był jakiś trup, czy pokój od dawna niezamieszkany, który opowiadał jakąś swoją historię jeśli się w niego zagłębić.
W Starfeldzie tego nie czuje, ale może to ja jestem problemem i gry Bethesdy już do mnie nie przemawiają. F4 bardzo mi się podobał, ale w F76 już się wkręcić nie mogłem.
#starfield
tutaj wszystko ładnie opisane jest