Aktywne Wpisy
Siemka, mordeczki czy ktoś z was się orientuje czy są jakieś zdalne uczelnie na których nie trzeba się jakoś wybitnie uczyć (najlepiej w ogóle xd)? Nauka idzie mi tragicznie, biłam na studiach 2 razy i za każdym razem materiału było tyle że nie wydalałam psychicznie a nie ma mnie na tyle żeby się pytać po ludziach czy mają jakieś przecieki. Ciekawi mnie to czy są jakiekolwiek studia za które się po prostu

Rv0000 +7

znalazłem dobrą ofertę z dość zwyklą ceną jak na przedmiot ktorego szukałem, oczywiscie to byl moj 1 raz kiedy kupywalem cos z poza allegro wiec nie znam sie zbytnio na olx'ie. Wysłałem gościowi prawie 300zł by wysłał mi to paczkomatem, do dziś nie dostałem potwierdzenia a chłop usunął konto i nie odpisuje na wiadomości. Zgłosiłem reklamacje w banku więc musze czekać 30 dni na odpowiedz czy zwrócą mi te pieniądze. Wiecie co można zrobić w tej sytuacji? głupota mnie wziela i teraz mi żal tych 300zł. Ktoś wie ile rozpatrzenie reklamacji w millennium zazwyczaj trwa?
#oszustwo #olx #millenium #millennium
powinieneś raczej powiadomić policję i olx - jakieś chyba mają tam procedury bezpieczeństwa.
@makiatoo: Trzeba było się zainteresować tematem, a nie wysyłać pierwszemu lepszemu randomowi 300zł.