Aktywne Wpisy
GTA6: Mount Everest technologii gier wideo na 2026 rok, niesamowite animacje w tym mikroanimacje twarzy (600000 animacji), dynamiczne oświetlenie, potężny zasięg rysowania LOD - wszystko to na osranym #ps5 w 30fps - jak wyjdzie normalna wersja gry (w sensie na PC) i da się wszystkie slidery na Ultra to będzie DUŻO lepiej
...
tymczasem mariuszki na Wyklopie: "zawiodłem się", "no wygląda tak mocno średnio", "nie rozumiem hype'u na tą grę jestem inny
...
tymczasem mariuszki na Wyklopie: "zawiodłem się", "no wygląda tak mocno średnio", "nie rozumiem hype'u na tą grę jestem inny
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-28 o 00.43.17
Pobierz
Kerchak +3
Wiecie, że p---------a w pl jest w szarej strefie, nie?
Prawo generalnie udaje, że jest ślepe w tym temacie. Nie możesz być alfonsem babki, zmuszać do prostytucji etc. wiadomka. Ale sam możesz dawać d--y za miskę zupy. A że prawo udaje że tematu nie ma, to p---------a nie jest opodatkowana.
Więc wpadłem na pomysł, że jak ogarnę sobie przychody z nielegalnego źródła i urząd skarbowy się do mnie przywali, to wyciągam kartę
Prawo generalnie udaje, że jest ślepe w tym temacie. Nie możesz być alfonsem babki, zmuszać do prostytucji etc. wiadomka. Ale sam możesz dawać d--y za miskę zupy. A że prawo udaje że tematu nie ma, to p---------a nie jest opodatkowana.
Więc wpadłem na pomysł, że jak ogarnę sobie przychody z nielegalnego źródła i urząd skarbowy się do mnie przywali, to wyciągam kartę

#apustaja
źródło: temp_file1530772390378881797
Pobierz