Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Już naprawdę jestem na skraju poddania się, jeśli chodzi o szukanie tej drugiej połówki.
Niby jestem jeszcze młoda, atrakcyjna itd. ale mam wrażenie, że znalezienie teraz kogoś ogarniętego i zgranego z tobą jest ultra ciężkie.
Jak widać, nie tylko płeć męska ma pod górkę.
Jak tak dalej pójdzie, to będę szukać na wykopie XDDD
#zwiazki #rozowepaski #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 33
Że wielu Polaków nadużywa alkoholu, wielu z nich tylko szuka okazji do picia, a alkohol pojawia się przy każdej możliwej okazji, z wykopu dowiedziałam się np., że niektórzy piją wódkę podczas/po wigilii, dla mnie to był szok.

@choochoomotherfucker: a to fakt

W sumie dlatego prawie nie mam kolegów i nikt nigdzie mnie nie zaprasza xd
Anonim (nie OP): @Ulfrick_Stormcloak
Nie będę umawiać się z kimś, kto mnie nie pociąga, tym bardziej że sama jestem bardzo atrakcyjna. To już desperacja i takie skrajne obniżanie wymagań nie doprowadzi do szczęśliwego związku.

Odpowiadając komuś innemu - nie, nie jestem gruba, jeśli to ma takie znaczenie na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@AnonimoweLwiatko: Niby tak, ale znam kilka par, które poznały się na przestrzeni ostatnich 2-3 lat i niektórzy są już zaręczeni. Przy rozmowach deklarowali, że obydwoje szukali drugiej połówki. Co ciekawe, są to ludzie o zbliżonym statusie społeczno-ekonomicznym, więc blackpill w ich wypadku średnio się odnosi. To tylko dowód anegdotyczny, ale pokazuje, że jednak czasami jest nadzieja (to ile tam czasu spędzili zanim się umówili to już inna sprawa)