✨️ Obserwuj #mirkoanonim Już naprawdę jestem na skraju poddania się, jeśli chodzi o szukanie tej drugiej połówki. Niby jestem jeszcze młoda, atrakcyjna itd. ale mam wrażenie, że znalezienie teraz kogoś ogarniętego i zgranego z tobą jest ultra ciężkie. Jak widać, nie tylko płeć męska ma pod górkę. Jak tak dalej pójdzie, to będę szukać na wykopie XDDD #zwiazki #rozowepaski #tinder
@mirko_anonim: a czego oczekiwałes po wykopie? Że normalne różowe tu siedzą? Normalne to właśnie przytulają się do swoich facetów, albo właśnie pekluje je Chad. Na wykopie siedzą wykolejone
Że wielu Polaków nadużywa alkoholu, wielu z nich tylko szuka okazji do picia, a alkohol pojawia się przy każdej możliwej okazji, z wykopu dowiedziałam się np., że niektórzy piją wódkę podczas/po wigilii, dla mnie to był szok.
Anonim (nie OP): @Ulfrick_Stormcloak Nie będę umawiać się z kimś, kto mnie nie pociąga, tym bardziej że sama jestem bardzo atrakcyjna. To już desperacja i takie skrajne obniżanie wymagań nie doprowadzi do szczęśliwego związku.
Odpowiadając komuś innemu - nie, nie jestem gruba, jeśli to ma takie znaczenie na wykopie ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweLwiatko: Niby tak, ale znam kilka par, które poznały się na przestrzeni ostatnich 2-3 lat i niektórzy są już zaręczeni. Przy rozmowach deklarowali, że obydwoje szukali drugiej połówki. Co ciekawe, są to ludzie o zbliżonym statusie społeczno-ekonomicznym, więc blackpill w ich wypadku średnio się odnosi. To tylko dowód anegdotyczny, ale pokazuje, że jednak czasami jest nadzieja (to ile tam czasu spędzili zanim się umówili to już inna sprawa)
Już naprawdę jestem na skraju poddania się, jeśli chodzi o szukanie tej drugiej połówki.
Niby jestem jeszcze młoda, atrakcyjna itd. ale mam wrażenie, że znalezienie teraz kogoś ogarniętego i zgranego z tobą jest ultra ciężkie.
Jak widać, nie tylko płeć męska ma pod górkę.
Jak tak dalej pójdzie, to będę szukać na wykopie XDDD
#zwiazki #rozowepaski #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to wcale nie jest głupi pomysł
@choochoomotherfucker: a to fakt
W sumie dlatego prawie nie mam kolegów i nikt nigdzie mnie nie zaprasza xd
Nie będę umawiać się z kimś, kto mnie nie pociąga, tym bardziej że sama jestem bardzo atrakcyjna. To już desperacja i takie skrajne obniżanie wymagań nie doprowadzi do szczęśliwego związku.
Odpowiadając komuś innemu - nie, nie jestem gruba, jeśli to ma takie znaczenie na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
──────────────
@choochoomotherfucker: takich ludzi jest dużo, ale raczej nie są singlami i nie szukają przygód na tinderze
z fartem :*