Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +62
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +194
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Jak tam sludzy centrali, jutro do szkoly!
Przygotowani?
Tak na marginesie, wymyslilem sobie fajna zabawe z grubaskiem naszym nieumytym.
Wstawiajmy jego zdjecia gdy go spotkamy plus date i godzine oraz LOKALIZACJE.
Miodem dla duszy bedzie to ze w filmach obrzezany bedzie dzis nagrywal w koszalinie a po wyczajeniu na wypoku ze go wyczaili od razu kolejny odcinek z rzeszowa bo przeciez strach przed ludzmi (ich nosami ze rozkminia ten odor) jest paralizujacy ;)
Skutkiem tego bedzie zapetlenie toku zycia grubasa w jeszcze szybszym tempie a psychika zdezelowana jak kuciapa przyszlej lubej naszej gwiazdeczki.
Swoja droga to ciekawi mnie fakt ze mozna byc na tyle nieporadnym zyciowo aby na taki fejm i darmowy hajs nie potrafic sciagnac se fajnej loszki do fury, madziaboho jest zajeta ale jakby sie postaral to by cos podobnego z fajnymi sutkami mogl wprowadzic do swiniowozu z tym ze trzeba byc zaradnym i lgnac do ludzi bo to w koncu z nich sa pieniadze.
Smieszne bedzie jak zacznie przed Nami uciekac i bezmyslnie to pokazywac na kamerze mowiac ze 'jest rozchwytywanym'
Twardy kij, wypowiedz sie z racji doswiadczenia w/w temacie
W jednym filmie opowie o planach na przyszlosc gdzie to nie pojedzie i czego to nie zrobi a dwa odcinki pozniej 180 stopni zmiana planow.
Takie zmiany co 2 dni bardzo szybko doprowadza brudaska na nocki do noszenia akumulatorow bo ludzie go moment zjedza a konski ryj z centrali nie bedzie mial z czego utrzymac swojej gejowej pasji