Aktywne Wpisy

G06DbT +68
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +74
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

@Notes: zarcie w maczku jest przyjemne, szybkie i nawet tanie, wiec warto sobie skoczyc na fryteczki i burgerka o dowolnej porze przeciez, dla dobrego samopoczucia
@Notes: A niech se robi co chce, ale sypanie artykułami o rozwiązłości, zdradach, a tym bardziej o ich "pozytywnych skutkach" dla związków (XD) nie niesie nic dobrego.
Swoją drogą to ciekawe, że nie ma takich listów do redakcji od męskich odpowiedników.
Onet, to ty?
@Notes: tak, dokladnie o to chodzilo w mojej wypowiedzi, zeby zabronic jedzenia xDDD
Ciekawe, ze ta wasza komusza wolnosc jakos nie dotyczy cudzych pieniedzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale daleko mi do konfederacji… i jak tu żyć