Wpis z mikrobloga

a co ma robić? Żyć w celibacie? S--s jest przyjemny i warto go uprawiać chociażby dla dobrego samopoczucia :))

@Notes: zarcie w maczku jest przyjemne, szybkie i nawet tanie, wiec warto sobie skoczyc na fryteczki i burgerka o dowolnej porze przeciez, dla dobrego samopoczucia
  • Odpowiedz
a co ma robić? Żyć w celibacie? S--s jest przyjemny i warto go uprawiać chociażby dla dobrego samopoczucia :))

@Notes: A niech se robi co chce, ale sypanie artykułami o rozwiązłości, zdradach, a tym bardziej o ich "pozytywnych skutkach" dla związków (XD) nie niesie nic dobrego.
Swoją drogą to ciekawe, że nie ma takich listów do redakcji od męskich odpowiedników.
  • Odpowiedz
wiele osób tak robi chociażby z tego powodu który opisałeś - dla przyjemności :) inni dla przyjemności jadają w gwiazdkowych restauracjach? Chcesz komuś zabronić żarcia?

@Notes: tak, dokladnie o to chodzilo w mojej wypowiedzi, zeby zabronic jedzenia xDDD

Ciekawe, ze ta wasza komusza wolnosc jakos nie dotyczy cudzych pieniedzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv a tu się tez mylisz pisząc „wasza komusza” bo akat ja jestem gospodarczym wolnościowcem pełna gęba :) w kwestiach mornalnych tez uważam, ze nikt nie powinien się nikomu w--------c w życie.
Ale daleko mi do konfederacji… i jak tu żyć
  • Odpowiedz
@Notes: xD Szkoda że nie przytoczyłeś jeszcze sposobów rozmnażania flory bakteryjnej w twojej dupie. Ja mówię tu o społeczeństwie, które stworzyło współczesny świat, rewolucje przemysłowe i technologiczne. Stałe i długotrwałe związki były do tego niezbędne. Dziś od nadmiaru czasu i rzeczy materialnych dzięki wspomnianym dokonaniom, ludzie sądzą że nie potrzebują tworzyć wspólnot i w sumie mają racje. Dziś każdy może żyć jak chce, może być samotny lub długo nie chcieć
  • Odpowiedz