Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +282
#memy
ja #!$%@? jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam
#pasta
#pasta
Proponuję taką małą zabawę w to piątkowe południe. Zanim zacznie ktoś psioczyć, to nic na serio. To tylko zabawa tutaj.
Jakie macie niegroźne pomysły na dokuczanie, uprzykrzanie, obsmarowywanie wrednych i toksycznych p0lek? Powtarzam p0lek, tym samym akcja małego sabotażu nie dotyczy normalnych, porządnych kobiet w Polsce. Coś jak w czasie okupacji, gdy mały sabotaż dotyczył Niemców i Volksdeutschów.
Wrzucajcie swoje propozycje. Co mi przyszło do głowy to to, co ktoś tu kiedyś opisywał, a więc zakładanie fejk kont na portalach dla singli i umawianie p0lek z duchami, czyli innymi słowy wystawienie ich do wiatru.
Za wiki:
"Mały sabotaż – kategoria akcji konspiracyjnych w czasie okupacji niemieckiej, polegająca na pisaniu antyhitlerowskich haseł na murach, wysyłaniu ostrzeżeń, ośmieszaniu zarządzeń okupanta i dezorganizowaniu jego akcji propagandowych. Mały sabotaż był stosowany przez ruch oporu w wielu krajach okupowanej Europy."
Potem jak juz serio chciala brudy moje prac na komendzie to ja zadzownilem na psy za naruszenie nietykalnosci xDDD
Chcialas wyruchac freda? Fred wyruchal Ciebie xD
Komentarz usunięty przez autora