Wpis z mikrobloga

Ojojoj jaki to jest przypadek, ze gdy jakis nieprzychylny naszej stacji gosc chce cos pokazac do kamery jako dowod to magicznym sposobem wtedy zmieniany jest w poplochu kadr na taki zeby nie bylo widac co tam ktos chce pokazac. Powinno byc chyba odwrotnie, ze jeszcze na chwile zblizenie powinno pojsc na to co gosc chce nam pokazac poki nie bedzie to zdjecie golej baby albo pindola. Chyba tak to wypadaloby pokazac albo przynajmniej nie oddalac celowo kadru zeby nic nie bylo widac. Jak ja gardze tego rodzaju zagrywkami w mediach i gowno mnie obchodzi kto z jakiej jest opcji politycznej. Jakby tam siedzial jakis lewak i tez chcial cos widzom pokazac na kartce moja reakcja bylaby taka sama. A ja myslalem, ze polsat to taka spoko stacja bezstronna. Fakt w porownaniu z TVP i TVN jest najmniej gowniana ale jednak to wciaz gowno.
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu #pis #wybory #4konserwy #neuropa #manipulacja #wydarzenia
kamil-tika - Ojojoj jaki to jest przypadek, ze gdy jakis nieprzychylny naszej stacji ...
  • 7
mniej więcej od czasu gdy PiS postraszył prywatne stacje

@eldarel: od czasu gdy wlasxiciwl Polsatu wraz z pisem bedzie budował elektrownie atomowa, to na pewno, wczesniej to było ukrywane np kabaretami co śmieją się z pis. Taka równowaga dla polsatowxow aby myśleli, że nie jest to stacja pro pisowska.