Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +97
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
NaczelnyWoody +126
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Zastanawia mnie dlaczego mężczyźni są tacy bezjajeczni?
-Polityka zamierza do tego żeby coraz bardziej przekupić kobiety i zachęcać benefitami. Nawet wprowadzenie bykowego albo poboru do wojska nic by nie zmieniło.
-Szkoły, korporacje, projekty UE często dofinansowują albo promują kobiety
-Kultura coraz bardziej premiuje kobiety a mężczyzn spycha na bok albo są przedstawiani jako fajtłapy
Dlaczego nikt z tym nic nie zrobi a co więcej wielu mężczyznom się podoba że "hehe kobitki mają lepiej" ???
#pieklomezczyzn #przegryw #polityka #wybory #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Natomiast to tylko jeden efekt. Wielu uważa, że innym jest to, że dzieci (w tym mężczyźni) są wychowywani przez kobiety (matki, nauczycielki).
Jest też kod kulturowy taki w Europie wschodniej wydaje się, który powoduje podkręcenie simpowania do 11 (zobacz chociażby w jakich krajach wiek emerytalny kobiet i mężczyzn jest równy).
Co do możliwych