Aktywne Wpisy
Kiedyś to było...
#!$%@? żadna inna ekipa nie zbliżyła się do tego poziomu zajebistości, który prezentowało jedyne prawdziwe GALACTICOS
#mecz
#!$%@? żadna inna ekipa nie zbliżyła się do tego poziomu zajebistości, który prezentowało jedyne prawdziwe GALACTICOS
#mecz
Rembrant +60
Wczoraj wszystkie sadzonki dżalapino zostaly posądzone do gruntu w ilości około 5000szt ( ͡º ͜ʖ͡º) trzymajcie kciuki żeby rosły zdrowo i były silne(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #ogrodnictwo #rolnictwo #papryczki #ostrezarcie
#chilihead #gotujzwykopem #ogrodnictwo #rolnictwo #papryczki #ostrezarcie
#plus #telefony
Komentarz usunięty przez moderatora
2.Podpisałaś nową czy przedłużyłaś umowę?
@wyc: Hm, to ciekawe, może jakiś masowy problem?
@TalesFromNebula: No nie umie. Mówi, żebym sobie wyłączyła transmisję i pisała reklamację.
@Hulk: Wiadomo, ale bez przesady. Nie odpalałam nawet nic z yt - głównie wykop, kilka aplikacji, kilka rozmów przez mesendżera itd.
@rudy103: Przedłużenie, chociaż z przejściem z mixa na abonament.
@dew326: To już jakiś konkret, zaraz sprawdzę.
@prawdziwek: Wiadomo, wiadomo, ale zdziwiłam się, że przy tak stosunkowo niewielkim użyciu poszło teoretycznie 2GB - korzystałam przecież z netu w telefonie wcześniej i nigdy nie miałam takich jazd, chociaż pakiet miałam znacznie mniejszy.
@rudy103: Skończył. Nowa umowa na abonament podpisana od wczoraj.
Często ludzie dzwonią z podobnymi problemami, ale od strony systemu to wygląda tak, jakby klient jednak normalnie zuzył pakiet. Może Twój tel Ci coś pobierał bez Twojej wiedzy? Jakieś aktualizacje itd? Niestety więcej powiedzieć nie jestem w stanie. Jak wystawiłaś reklamację, to więcej się zrobić nie da.
Przedłużajcie tylko przez DOK, albo internet. Trzeba poczekać na kuriera, ale przynajmniej jest pewność większa. W punkcie jak Wam coś powiedzą, to potem przy reklamowaniu jest słowo przeciwko słowu, a u nas są rozmowy nagrywane i konsultanci są z losowych rozmów oceniani, więc za przekazanie błędnych info są nieprzyjemności.