Aktywne Wpisy

Meciek +1347
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-

źródło: Screenshot 2025-01-28 073839
Pobierz
snorli12 +375
O co chodzi z #deepseek ? Już tłumaczę!
Najpierw trochę kontekstu: Obecnie trenowanie najlepszych modeli AI jest NIEWYOBRAŻALNIE drogie. OpenAI, Anthropic i inne firmy wydają ponad 100 milionów dolarów tylko na moc obliczeniową. Potrzebują ogromnych centrów danych z tysiącami kart GPU wartych po 40 tysięcy dolarów każda. To jak posiadanie całej elektrowni tylko po to, aby zasilić fabrykę.
DeepSeek właśnie się pojawił i powiedział: „LOL, a co jeśli zrobimy to za
Najpierw trochę kontekstu: Obecnie trenowanie najlepszych modeli AI jest NIEWYOBRAŻALNIE drogie. OpenAI, Anthropic i inne firmy wydają ponad 100 milionów dolarów tylko na moc obliczeniową. Potrzebują ogromnych centrów danych z tysiącami kart GPU wartych po 40 tysięcy dolarów każda. To jak posiadanie całej elektrowni tylko po to, aby zasilić fabrykę.
DeepSeek właśnie się pojawił i powiedział: „LOL, a co jeśli zrobimy to za

źródło: GiUo6MTaYAAvgw9
Pobierz
Zwykły mały kartonik, w środku listki z tabletkami.
Na 80% na literę A nazwa handlowa.
Nie pamiętam wiele, ale raczej było to coś lekkiego. Trochę może znużony bardziej byłem? Spokojniejszy?
Na pewno nie dało się tego przedawkować ani nic.
Jakie są takie mainstreamowe rzeczy, albo coś co się daje na o-------l (bo takie miałem wrażenia z tamtej terapii, "masz i s--------j")?
Bo tam mnie ciekawość wzięła co ja łykałem.
#psychiatra #psychologia #lekarstwa #pytanie #medycyna #narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
@onomatopeja_w: TAK! Na 100%
Jak takie coś najtaniej dostać?
Wtedy co miesiąc 200 czy tam 250 zł, niby nie dużo ale skąpiec jestem.
Są psychiatrzy online?
to się kłóci z tymi wyżej, bezno (afobam/alpragen) to nie są lekkie tabletki i to na nerwy a nie depresje. to uzależnia jak n-------i
to by się zgadzało. nie da się zabić benzo bedac zdrowym samym praktycznie, tylko zrywa film/usypiasz przy przedawkowaniu.
idziesz na nfz i dostajesz. to grosze kosztuje z refnundacją za opakowanie