Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

Mirki wiem ze takich wpisów pewnie pojawia się milion, ale serio - rozowe, róbcie cytologię z określeniem HPV, a niebiescy - wyganiajcie bliskie rozowe żeby takie badanie sobie zrobiły.
Zrobiłam je pierwszy raz i pac, wyszło ze mam HPV w tym jeden szczep wysokoonkogenny (o wysokim potencjale onkogennym) plus już pierwsze zmiany komórkowe. Na szczęście wyszło to w miarę wcześnie i wszystkie zmienione komórki udało się wyeliminować, jest duża szansa ze nic mi nie będzie jednak muszę się już badac regularnie i mieć na uwadze ze mam HPV. Nie da się tego wyleczyć, jak złapiesz HPV to o ile organizm sam go nie zwalczy będziesz już go mieć i możesz tylko liczyć ze nie spowoduje u Ciebie raka. Ehh jak żałuje ze jak byłam młodsza nie było jeszcze na to szczepień. Teraz są refundowane i małe dziewczynki mogą się zaszczepić - zrobiłabym to od razu. Teraz już zawsze będę miała stresa przed każda kolejna cytologia. Badajcie Cię rozowe, ja nic nie czułam, nie miałam żadnych objawów, tak po prostu zrobiłam płynna cytologię i wyszło ze mam tego dziada i pierwsze zmiany komórkowe. Zimny prysznic momentalnie.
#rosowepaski #hpv #badania #zdrowie #nowotwor #rak #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim