@Eugeniusz_Zua no dokladnie, nawet na ta wegete nie idzie 5% zarobkow chlopskich, smiechu warte uguem. Myslalem o jakims inwestowaniu ale doszedlem do wniosku ze inwestuje sie po to zeby miec wiecej jeszcze a ja i tak mam za dużo i nie mam na co wydawać ehhh.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: w punkt, dlatego też nie chce mi się poświęcac teraz setek godzin na nauke inwestowania, żeby zamiast na vegetę wydawać 1% miesięcznie zamiast 5% Also miałem w dalekiej rodzinie takiego autstycznego kuzyna, który całe życie poświęcił inwestycjom miał parę nieruchomości w kraju i za granicą, jakies akcje obligacje i inne cuda na kiju, po śmierci odziedzyczyła to jakaś losowa osoba z gatunku "dziesiąta woda po kisielu" XDDD
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Bez przesady powiedz mi a z reszta jakby tak każdy chciał zarabiać za leżenie #!$%@? to by nie było ludzi do pracy cos mi tu śmierdzi nie wierze ci ze kosiss siano i nic nie działasz…
@Boss477 nie, ale fakt jest stary gruz, dobrze sie jezdzi wiec sobie zostawilem. Ale moge sobie kupic w kazdej chwili jakies doyebane porshe za gotówę, tyle że to cope, a ja nie copeuje.
#przegryw