Wpis z mikrobloga

@ofiaralosu: mam inną, używam i jest mega spoko. Nic nie śmierdzi, frytki robię z ziemniaków i smakują lepiej niż na oleju.
Przy okazji jakieś mięsko można zrobić, albo nawet placek, sernik itp.
  • Odpowiedz
@ofiaralosu w mojej opinii Air Fryer super sprzęt. Nagrzejesz szybciej niż duży piekarnik i szybciej jedzenie zrobisz. Na próbę kupiłem najtańszy model, jeszcze do tego na promocji z lidla, żeby zobaczyć czy mi to siądzie. Siadło. Z moich obserwacji i doświadczeń kupiłbym może nie ten, ale na pewno albo taki który ma duży kosz i ewentualnie podwójny, coś tego typu

https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/frytownice/frytkownica-beztluszczowa-g3ferrari-friggisano-duo-czarny-air-fryer?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4k5yDy00-2dVw_GfNMD44Hk0x7RVkF6B9X8oalDpg8ktkC_Pk-Nd6caAu4JEALw_wcB

, albo taki który ma obrotowy kosz żeby nie musieć
  • Odpowiedz
@ofiaralosu: nie bierz nic z pojemnikiem mniejszym niż 7 litrów. Zrobisz wtedy bez problemu całego kurczaka, zapiekanki, różne inne mięsa, ryby, upieczesz zajebiste kiełbaski prawie jak z grilla, da się w tym upiec chleb bananowy (osobiście taki upiekłem), nie warto dawać tyle kasy, bo można taniej, frytki to ostatnia rzecz, którą będziesz w takiej frytkownicy robił. U mnie takie urządzenie chodzi codziennie i mega pomaga w diecie. Nie patrz na
  • Odpowiedz
@ofiaralosu miałem Xiaomi i zwróciłem po miesiącu - powłoka zaczęła odchodzić z rusztu i patelni. Kupiłem OVI, choć w wersji Mini i jestem zadowolony. Nie używam już piekarnika. Do kompletu mam też multicooker, więc w zasadzie przestałem zupełnie używać tradycyjnej kuchni. Szybki obiad - całe udko i warzywa, w multicookerze ryż, wrzucam rano, nastawiam timer żeby się włączyły jak wychodzę z pracy i po wejściu do mieszkania mam gotowy obiad. Z
  • Odpowiedz