Aktywne Wpisy
Noniusz +5
Czy jeśli jako #niebieskiepaski oczekujecie od swoich #rozowepaski golenia nóg, to czy analogiczne oczekiwanie w drugą stronę (tj. żeby niebieski golił nogi) jest w porządku? Ciekawi mnie opinia obu stron.
#zwiazki
#zwiazki
Czy jeśli różowy goli nogi, to uzasadnionym jest żeby oczekiwała tego samego od niebieskiego?
- jestem różowym - tak 4.7% (114)
- jestem różowym - nie 6.4% (156)
- jestem niebieskim - tak 17.7% (433)
- jestem niebieskim - nie 71.2% (1742)
sandra925 +106
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co prawda nawet Maria Zacharowa nie twierdzi, że przyczyną jest "przymilanie się do ukraińskich braci", ale cóż - taki jest trend i za chwilę niedziałające na wykopie tagi też będą winą tych strasznych banderowców.
#rosja #ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi
macie konkretnego #!$%@?, z polowaniem na czarownice
napisałem, że rozwalanie pomników to kretyński pomysł i podałem inne przykłady, by pokazać jakimi dzbanami są wykopy ale prócz srania o ruskiej propgandzie to niewiele potraficie
Hui tam z Sowietami i ich pomnikami.
Ale ci obrońcy Ukrainy jakoś nie protestują przed stawianiem pomników bojcom UPA w Polsce.
Inna rzeczą też jest, że taki Lwów to nie jest w Rosji tylko na Ukrainie. To Ruscy na nas napadli w 39 roku i zabrali nam Lwów? Ale kto na tym skorzystał wtedy i dzis, bo nie Ruscy. I powiem więcej ci Sowieci wkraczajacyvw w 39 do Lwowa to