Mam dosyć szeroką listę aut i na jedno z nich chcę się zdecydować maks. do końca września. Jeżeli ktoś jest użytkownikiem któregoś z poniższych to bardzo proszę o wypisanie ich problemów, wad, czegokolwiek co nie jest oczywiste po oglądaniu testów na jutubie i jednej przejażdżce. Auto ma mi służyć na co dzień, ma być uniwersalne, wygodne, zwykłe użytkowanie, żaden offroad, czasem pociągnę przyczepkę z łodzią.
A może któryś z poniższych chcecie szczególnie polecić? Zapraszam do dyskusji.
Wiek auta do 5 lat, nie więcej niż 220k do wydania, wiadomo, że im mniej tym lepiej.
Jeep grand cherokee BMW X6 Range Rover Velar Audi Q5 Audi Q7 Volvo xc90 Jaguar F-pace
@chuckmls zayebisty, ale poza budżetem bezwypadek i <75k najechane :/ tu już bliżej 300k. w tych pieniądzach to bym już poczekał z rok i kupił grand Cherokee najnowszego. mam blisko ASO jeepa :D
@bojackHorsemanPatataj: miałem sq7 4.0tdi 435km i to nawet fajnie chodziło, ale nie oczekuj od auta wielkości karawanu jakichś super wrażeń, xc/q7 to dupowozy ktore wygodnie dowiozą cie z punktu a do b i tyle
@bojackHorsemanPatataj ściągaj ze Stanów sam, nic trudnego, lekka szkodę weź i się zmieścisz
odpada. nie opłaca się chyba, że bite. ja muszę mieć bezwypadek, najlepiej kupiony w polskim salonie. nie mam czasu na głupoty i klepanie trupów po warsztatach. nie za te
A może któryś z poniższych chcecie szczególnie polecić? Zapraszam do dyskusji.
Wiek auta do 5 lat, nie więcej niż 220k do wydania, wiadomo, że im mniej tym lepiej.
Jeep grand cherokee
BMW X6
Range Rover Velar
Audi Q5
Audi Q7
Volvo xc90
Jaguar F-pace
#motoryzacja #samochody #kiciochpyta
odpada. nie opłaca się chyba, że bite. ja muszę mieć bezwypadek, najlepiej kupiony w polskim salonie.
nie mam czasu na głupoty i klepanie trupów po warsztatach. nie za te