Aktywne Wpisy

kicioch +670
Misiek przeżył 16 lat (z nami ostatnie 6) i jest teraz w lepszym świecie (╯︵╰,)
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sztywny_misza +82
źródło: 1740637996376-0
Pobierz

źródło: e28bd107438ad265e432223fade1fee3
PobierzCo robić?
Dozbierasz to zrobisz resztę
Innymi słowy chodziło mi o to, że jeśli auto zamierzasz w najbliższym czasie sprzedać i kupić inne to nie inwestuj w to które zamierasz sprzedać kompletnie nic, bo to się nie zwróci przy odsprzedaży.
@Zgrywajac_twardziela: wręcz przeciwnie. Właśnie tak działa "nie cieknie, to nie ruszam uszczelniacza na wale", po czym zmieniasz rozrząd, mija 15k i cieknie z tego uszczelniacza...
@Napalone_Okno: gdzie wołają tyle za rozrząd? XD części komplet rozrządu to 450zł, wymiana z 300zł, olej i filtr max 250 i wymiana 50. Gdzie pozostałe 800zł?
@Napalone_Okno: ta? na przykład jakie? peugeot, passat b5?
Progi na dole rdzewiają bo tam się woda leje i syf dostaje a jest tak zaprojektowane że tam to wszystko stoi. Trzeba okresowo ściągać nadkole i wywalać ten syf
@Zgrywajac_twardziela: ja kiedyś tak zaryzykowałem, zrobiłem 30km w jedną stronę, a z powrotem nie zdażyłem dojechać, bo padła mi pompa wody. Za lawetę zapłaciłem 1/4 wartości samochodu. Od tamtej pory zawsze wymieniam pompę wody razem z rozrządem : )