Aktywne Wpisy

Iudex +432
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
źródło: temp_file3228799643542880693
Pobierz
maxciekpl +748
źródło: temp_file7385733557855358249
Pobierz

Ależ ten S23 Ultra śmiga! (。◕‿‿◕。)
#samsung #apple #iphone #telefony #smartfon #smartfony #j--------e
źródło: iphone-14-pro-vs-samsung-galaxy-s23-ultra
Pobierz@Jamniki2: Panie ajfoniarzu, mamy rok 2023. P---------e że androidy się zacinają straciło rację bytu parę ładnych lat temu.
Żyjcie sobie w tym japkowym raju w przeświadczeń że ajfon to produkt premium i w ogóle a świat będzie dalej się rozwijal.
Ps: słyszałem że dostaniecie ladowanie 35w? Przełom! Amejzing! Ładowarka 35w za jedyne 400zl xD
Aparaty? Huawei jeździe wszystko i wszystkich.
Ekrany? No proszę... Amoled z dziurą na pół ekranu w czasach elastycznych ekranów i kamer pod ekranem.
Szybkość? Z 6gb ramu to każdy proc się zesra a nie wydoli. Do tego przestarzałe pamięci i mamy amejzing!
Bateria: Widać jak stękacie że znów ubyło 1% kondycji baterii, co robić?
Czy może upośledzony system w którym apple
Zrób prosty test. Daj ogłoszenie na olx z zamianą:
a) z iPhone 14 Pro Max na Samsunga Galaxy S23+
b) z Samsunga Galaxy S23 Ultra na iPhone 14 Pro
@GrafikaUltraHaDe: ale wiesz ze to różne telefonu 23+ a 23 ultra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten drugi to note pod inną nazwą i duża część ludzi po prostu go nie weźmie bo jest ciężki i duży (ale z łatwością przebija iPhone osiągami pod każdym względem)
@Jamniki2: co wy macie do wpierdzielania ojkofobii do tego swojego pieprzenia?
@GrafikaUltraHaDe: Ah, klassiker! Jedzmy g---o – miliony much nie mogą się mylić! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zacinanie się androidów to wasza śpiewka od wielu, wielu lat. Android przeszedł znaczną ewolucję i poza budżetowymi produkcjami można to wsadzić w bajki.
Z chęcią bym ogarnął taki test z moim rocznym andkiem, bez problemu postawiłbym równowartość że zje równorzędne japko na śniadanie.