Aktywne Wpisy
klewerewel +6
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Moryc_Jajko +67
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
Droga sądowa jak widać też idzie na tyle źle i Rudy tak tam Olgierda gnoi, że ten na tydzień przed rozprawą łapie się wywiadu z Dryblasem żeby pokazać pani sędzinie jaki to Sławek jest nie dobry, bo przecież widzi Pani, Dryblas tak tu powiedział Barnejowi a poza tym on współpracuje z WSW xD Jedyne na co wpadliście do tej pory to to, że wszędzie widzicie tego wszechmocnego mafioze Sławka , który trzęsie całą Polską i którego się tak bardzo boicie. Beka.
#kononowicz
Nigdzie nie wyszli na czubków. To raz. Dwa - nagranie zostało pocięte i odcinek wyszedl jako darcie mordy a nie merytoryczna dyskusja, tu podziękuj Jaworowicz.
Nikogo nie ośmieszyli ani nie wyszli stamtąd jako nieudacznicy. Przeciwnie- sdr zrobil o tym odcinek ale nie przewidzieli reakcji knura. Ktory potwierdzil ze ma raj i wez tu gadaj z głupkiem xD
Państwo polskie zawiodło i instytucje bo one zawsze czekają na
Generalnie on by w tym SDR może powiedział tak jak ekipa antylatex chciała, tylko musiałby być stałe urabiany, a nie raz czy dwa. Drugi problem, że tam chyba też major był jak pamiętam, ale był #!$%@? i go
Komentarz usunięty przez autora