Wpis z mikrobloga

Ostatni mecz reprezentacji, po którym czułem jakąś satysfakcję. Mimo że nie było to fantastyczne spotkanie w naszym wykonaniu, jednak udało się wygrać spotkanie o coś innego, niż honor na MŚ.
Bramki Zielińskiego i Lewego, no i ta podwójna obrona Szczęsnego - miłe chwile ()
#mecz #reprezentacja
smialson - Ostatni mecz reprezentacji, po którym czułem jakąś satysfakcję. Mimo że ni...

źródło: dfcbd89413f3ce2cfd1ae3b9065085cc-598

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@winsxspl: Z Francją nie było wstydu, ale jednak nie odczuwam satysfakcji po porażkach. Jedyny raz, po którym Polska odpadła, a byłem dumny z gry, to ćwierćfinał Euro.
  • Odpowiedz
@smialson: Od 1999 roku na bieżąco oglądam polska kadrę w taki świadomy sposób i Polska kadra ma taki problem, że na 10 spotkań z raz miło zaskoczy, góra 2 razy. Jakbym miał wybrać takie mecze dobre co pamiętam i to mega-subiektywnie: to za Engela 1 mecz z Ukrainą i 2 mecze z Norwegią, za Janasa porażkę z Anglią z golem Frankowskiego i lanie chyba 8:0 Azerów z MŚ jako trenerem
  • Odpowiedz
@smialson: Ja czułem żenadę. Nie kibicuje tej Reprezentacji od 2018, nie da się. Glik przez lata był dla mnie ucieleśnieniem c--------i tej kadry. Gość w 2012 ma problem z przyjęciem i odegraniem piłki, mija 10 lat, a Kamil nadal ma problemy z tym aspektem gry. Przez 10 lat nie zrobił nic, żeby poprawić swoje mankamenty. Na przeciwnym biegunie masz Lewego, który po wyjedzie do Niemiec, zaczął pracować nad swoimi brakami
  • Odpowiedz
  • 1
@Sylwiusz89: Mecze satysfakcjonujące lub emocjonujące (oglądam od Beenhakkera) wg mnie, ale nie uwzględniam towarzyskich i Ligi Narodów:

1. Za Leo:
- Portugalia 2:1 (najlepszy mecz Polski w XXI wieku),
- Portugalia 2:2 (gol Krzynówka w końcówce),
- Kazachstan 3:1 (problem ze światłem, hat
  • Odpowiedz
  • 0
4. Za Nawałki:
- 2:0 z Niemcami (pierwsze zwycięstwo nad sąsiadem ( ͡° ͜ʖ ͡°)),
- 4:0 z Gruzją (3 gole Lewego w 4 minuty),
- 2:2 ze Szkocją (gol w ostatniej akcji),
- 2:1 z Irlandią (przypieczętowanie awansu ma Euro),
-
  • Odpowiedz
@winsxspl: masz satysfakcje ze do 98 minuty bylo 3-0 dla francji, a jedynego gola strzelilismy po powtorzonym karnym? Juz lepiej jakby nie sluchali opinii ludzi w internecie i zagrali ostrozniej, ale tez oczywiscie zalezalo im tylko na premiach i po wymeczonym, kompromitujacym awansie zeszla z nich presja i zagrali jak zagrali. Chociaz do 1 polowy nie wygladalo to zle to w 2 glik nie wiedzial co sie dzieje jak objezdzal
  • Odpowiedz