Aktywne Wpisy

6poziomprokrastynacji +1074
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli

źródło: 1000015300
Pobierz
hirek_gawron +1385
stop żaby czas

źródło: temp_file7983847299932517408
Pobierz
Bądź no name, załatwiaj rzeczy dla średnio słąwnego YT
Ów twórca YT rośnie w silę, zaczyna cię pokazywać na filmach
Zakładasz kanał, który gość bumpuje i pojawia się u Ciebie, podbija ci zasiegi
Wszystko jest dobrze
Odcinasz sie od typa i zasięgi spadają
Wrzucasz randomowo obrobione filmiki, które są nudne, ale dużo lepsze niż cokolwiek zrobisz później, masz mniejsze zasięgi niż miałeś.
Robisz przerwę
Wracasz z super nowym kontentem, który wygląda średnio, zasięgi znowu spadły
Robisz przerwy i zaczynasz randomowo wrzucać filmiki - twoje zasiegi są nieistniejące
Znikasz z kanału.
planujesz otworzyć nowy kanał.
Co moze wyjsć nie tak?
źródło: no-ja-pierdole-powinno-wyjsc-inaczej-bubbles-chlopaki-z-barakow-trailer-park-boys
PobierzA kontent dostępny dla każdego kto ma 8k i wolne wieczory na dłubanie, jest fajny. Motobieda robił też filmiki z wyjazdów poldim po świecie, pokazywał jak montuje polskiego Fiata z randomowych części. To się dobrze ogląda. Krzysia nie