Aktywne Wpisy

okoboji +110
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Bądź no name, załatwiaj rzeczy dla średnio słąwnego YT
Ów twórca YT rośnie w silę, zaczyna cię pokazywać na filmach
Zakładasz kanał, który gość bumpuje i pojawia się u Ciebie, podbija ci zasiegi
Wszystko jest dobrze
Odcinasz sie od typa i zasięgi spadają
Wrzucasz randomowo obrobione filmiki, które są nudne, ale dużo lepsze niż cokolwiek zrobisz później, masz mniejsze zasięgi niż miałeś.
Robisz przerwę
Wracasz z super nowym kontentem, który wygląda średnio, zasięgi znowu spadły
Robisz przerwy i zaczynasz randomowo wrzucać filmiki - twoje zasiegi są nieistniejące
Znikasz z kanału.
planujesz otworzyć nowy kanał.
Co moze wyjsć nie tak?
źródło: no-ja-pierdole-powinno-wyjsc-inaczej-bubbles-chlopaki-z-barakow-trailer-park-boys
PobierzA kontent dostępny dla każdego kto ma 8k i wolne wieczory na dłubanie, jest fajny. Motobieda robił też filmiki z wyjazdów poldim po świecie, pokazywał jak montuje polskiego Fiata z randomowych części. To się dobrze ogląda. Krzysia nie