Wpis z mikrobloga

Konfederacja tonie w nowym sondażu

@Jarusek: Nie tonie, tylko nie są zawyżani. Te 9-10% to dla nich szklany sufit. Chwilowo mieli jakiś pik, ale to chwilowo.
Zawsze tyle było
  • Odpowiedz
@mango2018: te 15% chwilowego poparcia to pewnie było pod wpływem "nie wiem na kogo zagłosuje chyba wybiorę konfe" Po czym taki delikwent trafił na głupoty Brauna i Korwina I szybko się wycofał z głosu na konfe xD
  • Odpowiedz
@Jarusek: będąc fair sondaże są g---o warte ale ciekawi mnie reakcja kucy. Jak im gdzieś podskoczyło 0.1pp to srali tym całymi dniami xD

Teraz pewnie d--a cicho i będą udawać, że sondaże nie istnieją
  • Odpowiedz
jak będą mieli więcej niż 6,8% to i tak będzie progres w porównaniu do 2019 roku

@Major_Gross: Jeśli wprowadza więcej posłów do sejmu, a raczej wprowadza to będzie progres. Tylko że mając potencjał jaki oni mieli dzięki pandemii i antyszczepach, Ukraińcach na zasiłkach czy inflacji i nie zdobyć dwucyfrowego wyniku w wyborach to naprawdę xD To kiedy oni chcą porwać Polaków i sięgnąć po władzę?
  • Odpowiedz
@patykiem_pisane: wiesz jak dostaną z 11% to może się okazać że bez władzy będą ja mieli bo nikt bez nich nie zawiąże sejmu. No i ten sondaż daje też 10% niezdecydowanych a nie sądzę że "totalna opozycja" będzie miała łącznie więcej niż 49% bo oni od wielu wielu lat mają 47-48% i wymieniają się elektoratem.
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Myślę że im bliżej do wyborów tym bardziej PO i PIS będą zyskiwać bo ludzie bardziej poważnie będą podchodzić do swoich głosów. Chociaż i tak myślę że Konfa poprawi delikatnie wynik z ostatnich wyborów
  • Odpowiedz