Wpis z mikrobloga

• 299
@bialawitz: Czyli Kuba Piotrkowski zarabia 4 tysiące miesięcznie współpracując od 4 miesięcy, ale też rekordowo zarobił 160 tysięcy w tygodniu

Magicy finansjery (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@bialawitz: Jest tu Julia o której wspomniałem ostatnio (post chyba zniknął niestety.. ). Sam ją ogarnąłem po tym jak kolega ją "polubił" i faktycznie spoko dziewczyna, mega mi jej szkoda, że dała się wrobić w GC. Ta Małgosia też z nią współpracuje i w sumie jest kolejną, której nie powinno być ani w GC ani tu.
  • Odpowiedz
@fuechsinn: Jeśli wcześniej zarabiał minimalną, to by się nawet w pierwszej części zgadzało, gdyby nie to, że te wszystkie liczby są tylko pijackimi urojeniami lidera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Ta Małgosia też z nią współpracuje i w sumie jest kolejną, której nie powinno być ani w GC ani tu.

@Jurek53: nie rozumiem już o czym piszesz, to ogarnąłeś ją, czy nie i dalej współpracuje i do czego zmierzasz?
  • Odpowiedz
@bialawitz: Takie mam spostrzeżenia, w porównaniu do innych typu Białek, Janocha, Lewicki, Gebler, Biernat i inni. To, że one dwie nie pasują do reszty GC kompletnie.
  • Odpowiedz
@Jurek53: co jest niby takiego spoko w Juli że akurat jej wspolczujesz? XD naganiara i tyle, na insta też pokazuje jakieś wielkie podróże a tu okazuje się że zarabia 5 500 na miesiąc?
  • Odpowiedz
@ElLama: Jest to możliwe, bo GC zajmuje się chyba naganianiem na Forexa, więc z dzwignią jest szansa sporo więcej zarobić niż się zainwestowalo. Oczywiście większa szansa jest też wszystko p-------ć,ale po co o tym wspominać. Mają sygnały nie ? Więc wiedzą lepiej niż fundusze z algorytmami wyszlifowanymi do milisekund
  • Odpowiedz