@L3stko: mam garmin, nigdy nie miałem apple watch. Garmin działa, zero problemów. Ale mam jednego z tańszych. Nie potrzebuję też bajerów jak dzwonienie przez zegarek.
@login_cwiczebny: z AW też nie miałem nigdy problemu, no może poza koniecznością codziennego ładowania. Z bajerów już dawno przestałem korzystać. W zasadzie zależy mi tylko na płatnościach telefonem ale to garmin ma. No i chciałbym nieco więcej funkcji sportowych.
@L3stko: ja mojego forerunnera ładuję raz na tydzień, może półtora.
chciałbym nieco więcej funkcji sportowych
@L3stko: no tutaj myślę, że jednak garmin będzie miał więcej bajerów niż AW. No i cały ekosystem na stronie z garmina podaje tyle różnych danych, że dla mnie, amatora, to zdecydowanie za dużo. Na plus dla garmina to fajne plany treningowe.
@7uras: iPhonem się nie da sterować? Androidem bez problemu steruję nawet Instinctem. Tylko nie konretnie Spotify'em, a ogólnie aplikacją odtwarzającą dźwięk.
@teryuu: widżet "sterowanie muzyką"? i jesteś pewny, że nie masz tego pobranego na zegarek? Bo u mnie nie działa, w widżecie spotify mam tylko dodaj muzyke i pokaż ustawienia
@7uras: ustawienia > muzyka > źródła muzyki > steruj telefonem i masz. Potem tylko odpalasz Spotify czy dowolną apke na telefonie/komputerze/tv i możesz sterować. Jak raz to ustawisz to masz domyślny skrót pod przytrzymaniem lewego dolnego przycisku
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca. #gory #sniezka #karkonosze #sudety
@L3stko: ja mojego forerunnera ładuję raz na tydzień, może półtora.
@L3stko: no tutaj myślę, że jednak garmin będzie miał więcej bajerów niż AW. No i cały ekosystem na stronie z garmina podaje tyle różnych danych, że dla mnie, amatora, to zdecydowanie za dużo. Na plus dla garmina to fajne plany treningowe.
@7uras: iPhonem się nie da sterować? Androidem bez problemu steruję nawet Instinctem. Tylko nie konretnie Spotify'em, a ogólnie aplikacją odtwarzającą dźwięk.
@7uras: przecież jak odpalisz Spotify na telefonie to normalnie możesz garminem sterowac