Wpis z mikrobloga

• 0
@login_cwiczebny: z AW też nie miałem nigdy problemu, no może poza koniecznością codziennego ładowania. Z bajerów już dawno przestałem korzystać. W zasadzie zależy mi tylko na płatnościach telefonem ale to garmin ma. No i chciałbym nieco więcej funkcji sportowych.
  • Odpowiedz
no może poza koniecznością codziennego ładowania

@L3stko: ja mojego forerunnera ładuję raz na tydzień, może półtora.

chciałbym nieco więcej funkcji sportowych

@L3stko: no tutaj myślę, że jednak garmin będzie miał więcej bajerów niż AW. No i cały ekosystem na stronie z garmina podaje tyle różnych danych, że dla mnie, amatora, to zdecydowanie za dużo. Na plus dla garmina to fajne plany treningowe.
  • Odpowiedz
jak masz wgrane kawałki na zegarek to tak, jak odpalasz na telefonie czy na kompie i chcesz sterować to już nie

@7uras: przecież jak odpalisz Spotify na telefonie to normalnie możesz garminem sterowac
  • Odpowiedz
@teryuu: widżet "sterowanie muzyką"? i jesteś pewny, że nie masz tego pobranego na zegarek? Bo u mnie nie działa, w widżecie spotify mam tylko dodaj muzyke i pokaż ustawienia
  • Odpowiedz
@7uras: ustawienia > muzyka > źródła muzyki > steruj telefonem i masz. Potem tylko odpalasz Spotify czy dowolną apke na telefonie/komputerze/tv i możesz sterować. Jak raz to ustawisz to masz domyślny skrót pod przytrzymaniem lewego dolnego przycisku
  • Odpowiedz