Wpis z mikrobloga

Chcę zaimportować do excela dane z GLPI i w przypadku innych stron nieszyfrowanych klikam import ze strony web i to działa. ale tutaj jak wklejam link, to prowadzi do strony .PHP i jak próbuję wpisać dane logowania to pokazuje, że wpisuję niepoprawne login i hasło. Da się to jakoś obejść, żeby ciągnęło dane do arkusza prosto z GLPI, czy to działa tylko na typowe strony HTML? #excel #pracbaza #pracait #praca
  • 10
@brak_nicku:

zalecałbym najpierw poszukanie po internetach

W tym sęk -- nie wiem co to GLPI, nie chce mi się szukać po internetach, bo opowi się nawet nie chciało tego wyjaśnić. ¯\(ツ)/¯
Pewnie tak. ¯\(ツ)/¯

@Polinik: Czyli chyba jednak nie. Podtrzymuję mój pierwszy komentarz, ale sytuacja nie jest zbyt rozwojowa, więc to koniec mojego udziału w tej konwersacji. Miłego wieczoru :)
op sie chyba przelogowal na konto @brak_nicku i podjudza, zebys odwalil za niego robote ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@peoplearestrange: czyżby to @Polinik zalogował się na swoje drugie konto, żeby wybronić się z braków znajomości bardzo popularnego oprogramowania? Chyba nie, ale są lepsze sposoby na spędzenie weekendu.