Aktywne Wpisy
czemuztak +619
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
PiersKurczaka +155
Chipsy paskudne jak życie polaka
#blackpill #przegryw #p0lka #dogpill
chodzi mi nie tyle o studium przypadku, a co uslyszeliscie na wlasne uszy. Wiadomo, ze przeprowadzajac to pierwsze mozna dojsc do pewnych niescislosci xD
To jaki się rodzisz, w jakich warunkach, jakie masz ogólnie geny decyduje o twoim życiu. Hindus 170 cm wzrostu z średnim ryjem mieszkający w biednym Bangladeszu NIGDY, NIEWAŻNE CO ZROBI nie poczuje jak żyje CHAD 190 cm wzrostu w USA.
Dodatkowo brutalne jest to, że o doborze płciowym
@pamareum: Oczywiście, że nie każdy to robi. Jeżeli jesteś świadomy występowania tego podświadomego procesu, to jesteś w stanie go kontrolować. No chyba, że rzeczywiście uważasz się za zwierzę i świadomie dajesz się prowadzić prymitywnym instynktom.
https://www.psypost.org/2018/10/study-more-physically-attractive-women-tended-to-have-more-intelligent-husbands-52270
@ren-downhill: To nie jest żaden blackpill albo inne wymysły, tylko determinizm - pogląd filozoficzny znany od setek lat.
nie ja napisalem wywod
wywod dotyczy zbioru wspolnego
Z drugiej strony tak możesz napisać o jakimkolwiek pomyśle, bo zawsze bazuje się na czymś, więc coś czymś niby jest, ale jak się zagłębić to już niekoniecznie.