Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +20
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
_gabriel +21
Żyjemy w czasach, gdzie ku%$#stwo staje się czymś normalnym i pożądanym przez społeczeństwo. W historii świata jeszcze nie było takiej sytuacji, gdzie degeneracja była tak silnie promowana za pomocą mass mediów i pompowane były w to tak potężne pieniądze. W ciągu 10-15 lat normy tak się przesunęły, że prawdziwi, normalni ludzie nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości i popadają w nałogi oraz depresję.
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
i to nawet jest potwierdzone badaniami że to jest spowodowane ogromnymi ilościami hormonów wtłaczanych do mózgu przed utratą świadomości.... a oni i tak będą mówić aaaa bo ja widziałam anioły i zmarłą babcie... zamknij mordę
co za przypadek że chrześcijanie widzą motywy związane z ich bogiem a muzułmanie związane z allahem a hindusi z hinduizmem
zupełnie tak jakby mózg wytwarzał halucynacje na podstawie kultury w której się wychowało hmm......
jak ja nienawidzę ludzi wierzących w paranormalne i nadprzyrodzone zjawiska agghhhh.....
jeszcze najczęściej podczas doświadczenia śmierci ludzie opisują uczucie wielkiego szczęścia i spokoju i znowu co za przypadek bo w momencie śmierci do mózgu uwalniane są ogromne ilości endorfin które mają całkowicie przypadkiem takie same właściwości hmmm.........
DXM
nic z nich nie wynika i nie ma sensu się nimi na poważnie zajmować, każdy człowiek musi przyjąć fundamentalnie że istnieje na prawdę żeby nie zwariować
@LubiePieski: no ale w sumie to nie skłamali, przecież widzieli, więc czemu się złościć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja miałem kilka ciekawych (innych) doświadczeń w życiu, bliżej w tematyce śnienia, racjonalnie traktuje je jak wytwór wyobraźni, no ale nie powiem, świat byłby ciekawszy gdyby takie nadprzyrodzone rzeczy były możliwe, hehe. Realnie
były nawet doświadczenia próbujące to udowodnić gdzie postawili w szpitalach na salach operacyjnych wysoko jakieś obiekty które widać było tylko z góry i uwaga...... ani jedna osoba która twierdziła że wyszła z ciała nie potrafiła odgadnąć jakie to były przedmioty