Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#moda #bikini #logikarozowychpaskow

Hejo.

Tak sobie patrzę, co się dzieje na naszych plażach i nadeszła moda na stringi bikini.

Jako 30 latek przecieram oczy ze zdumienia, bo to nowość i moje pokolenie gdy mieliśmy 18-20 lat no nie miało takiej mody.

Zastanawiam się czy to tylko moda? Ja rozumiem pewność siebie i ciała ale no na facetów to działa. Nie da się udawać, że to niezauważalne a dla wielu facetów jest to coś "hot".

Osobiście zawsze kręciły mnie pupy w stringach i jakoś tak mi niekomfortowo się teraz "gapić". Nie przeszkadza dziewczynom skupianie wzroku na swoich pośladkach? Szczególnie oblechów ^^

Co o tym myślicie?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
Nie przeszkadza dziewczynom skupianie wzroku na swoich pośladkach? Szczególnie oblechów ^^

@mirko_anonim: wszystko zależy od tego kto patrzy. jak brzydal to masz zakaz patrzenia bo cię zgłosze na policje ty creepie. jak normik to możesz sie patrzeć ale TYLKO ukradkiem tak zeby laska czuła twoją atencje i podbijala sobie tobą ego, ale równoczesnie abyś nawet nie próbował zrobić cokolwiek innego bo to literalnie gwałt. jak chad to ona chce abyś się