Wpis z mikrobloga

Marcin Klapek upadł na dno. Wróciłem dziś do starszych filmików, gdzie np. robił Q&A, opowiadał o różnych rzeczach z Kambodży. Szczerze? Bardzo fajne i to bez czerwonej mordy. Pomysł jednak pewnie się nie sprzedał, ludzie wolą oglądać telenowelę, a do tego pewnie mu się teraz by nie chciało robić bardziej zaplanowanego contentu niż jazda na miasto bo ma przeczucie xD

#raportzpanstwasrodka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak naprawdę to jest tragikomedia, z przewagą tragedii. Dużo alkoholu, głuche dziecko, ojciec nn, wpływy tylko z YT i wpłat, partnerka niezbyt robotna, brak opieki medycznej i dentystycznej, brak perspektyw na realny rozwój i emeryturę, a gość ma 50lat. To są tylko suche fakty z filmów, żadnych domysłów. Nie wiem jak wy, ale ja raczej bym chciał tak żyć.
  • Odpowiedz
w europie sobie nie dali rady

@Justyna16: w wolnościowych rajach bez zusu, sanepidu i podatków też są co najwyżej żebrakami i nieudacznikami. Dziwnym trafem nie ma prawa UE, a i tak w życiu g---o tam osiągnęli i się każdy jeden dorobił co najwyżej marskości wątroby i cukrzycy.
  • Odpowiedz
@roo-bin: Halucynacje alkoholika na jawie,kupię dom,Mercedesa,wybuduję się i otworzę sieciówke z ekologiczną żywnością etc.A z rana po przebudzeniu kac sucho w mordzie trzeba jechać zatankować i na tym się kończy jego progres.
  • Odpowiedz