Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +124
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Bez seksu da się żyć.
No, ale ok. Co ja tam wiem..Co wiedzą doświadczeni mężczyźni.
Seks w pewnym momencie nie jest najważniejszy i dużo bardziej niż seks jest widziany pycha obiad albo fajne wyjście z kolegami.
W taki sposób o seksie wypowiadają się dwa typy mężczyzn. Bardzo niedoświadczeni lub bardzo młodzi.
syty głodnego nie zrozumie
koniec dyskusji
Zgadzam się w kwestii dyskusji. To jej koniec. Konsensusu nie znajdziemy.
Dobrej nocy.
Nie zapinam o tym...Dobra no to mów od jakiego wieku ty nie jesteś dziewicą?
Bo ja już mam zmarnowane z 8 lat spokojne,kolega wyżej z 15 lat.
zmienia
Za to jak ginekolog się dowiedział, to myślał że żartuje.
Nie jest to ani normalne, ani nienormalne.
czyli poniżej 15 :D
A ty dyskusji ze mną nie skończyłeś czasem?
chyba nie a co pogaduszki som
Może pozwolić wziąć górę instynktowi i właściwie isc się "ruchać" z pierwszą lepszą, łatwa i pijana, a równie dobrze mógł nie znaleźć partnerki, która odpowiadałaby jego preferencjom, a przede wszystkim była atrakcyjna dla niego.
Jeżeli np. ktoś jest ponad przeciętnie inteligentny, to go odrzucac będzie od jednostek, których zachowanie i forma wypowiedzi wskazuje na dużo niższy poziom..
Tym samym, ja szanuję Twoja decyzję i nie kontynuuje tej wymiany zdań.
Dobrej nocy.
naura
Jeżeli chodzi o inteligencję to ona nie aż tak dużego wpływu na to jakim jest się potencjalnym partnerem seksualnym, są anomalnie gdzie patusiarnia rozmnaża się aż miło jednak naiwnym jest
Spróbuję łatwiej.
Jeżeli sam masz coś w głowie, odrobinę inteligencji i rozumu, to pójdziesz do łóżka z kompletną idiotka, czy jednak spasujesz?
innych facetów jak i rowniez dla kobiet) czy bym poszedł do łóżka czy nie. No i tu serio nie ma nic do rozumienia. #!$%@?ąc od OPA sprawa jest prosta, jesteś w miarę atrakcyjny ruchasz, nie jesteś nie ruchasz, badz płacisz, proste i proszę cię nie przypisuj wyższych wartości do takich czynności jak seks.