Wpis z mikrobloga

@LonNon podstawowa potrzeba to zjeść, pic, spać, zrobic kupę i siku. Bez tego umrzesz.
Bez seksu da się żyć.
No, ale ok. Co ja tam wiem..Co wiedzą doświadczeni mężczyźni.
Seks w pewnym momencie nie jest najważniejszy i dużo bardziej niż seks jest widziany pycha obiad albo fajne wyjście z kolegami.
W taki sposób o seksie wypowiadają się dwa typy mężczyzn. Bardzo niedoświadczeni lub bardzo młodzi.
  • Odpowiedz
@LonNon zapominasz tylko, że kazdy kiedyś był dziewica lub prawiczkiem. I ten stan zmienił się w różnym wieku, więc mówienie, że ktoś nie zrozumie jest mega na wyrost.
Zgadzam się w kwestii dyskusji. To jej koniec. Konsensusu nie znajdziemy.
Dobrej nocy.
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: Jeżeli 31 letni facet chcący być aktywnym seksualnie nie jest w stanie znaleźć partnerki, bądź seksu w którym nie ma pieniędzy a jakie kolwiek pożądaniez, to nie jest normalne. Czy dobre bądź złe nie wiem, jednak każdy z nas podprogowo oczekuje aby być w jakimś stopniu chociaż na tyle atrakcyjnym pod względem seksualnym by można było ewentualnie się rozmnożyć. Taka jest natura, ona zaszczepiła w nas instynkt przetrwania gatunku,
  • Odpowiedz
@Runaway28 okej, ale na tę kwestię wpływa w stopniu znacznym czynnik społeczny.
Może pozwolić wziąć górę instynktowi i właściwie isc się "ruchać" z pierwszą lepszą, łatwa i pijana, a równie dobrze mógł nie znaleźć partnerki, która odpowiadałaby jego preferencjom, a przede wszystkim była atrakcyjna dla niego.
Jeżeli np. ktoś jest ponad przeciętnie inteligentny, to go odrzucac będzie od jednostek, których zachowanie i forma wypowiedzi wskazuje na dużo niższy poziom..
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: Ruchać z pierwszą lepszą łatwą bądź pijana jak to napisałas, wciaz równa się to z jaką kolwiek atrakcyjnością nawet jeżeli by miał tylko taki wybór. Z tego co zaobserwowałem OP nie jest w stanie nawet takiej zaciekawić swoją osobą.

Jeżeli chodzi o inteligencję to ona nie aż tak dużego wpływu na to jakim jest się potencjalnym partnerem seksualnym, są anomalnie gdzie patusiarnia rozmnaża się aż miło jednak naiwnym jest
  • Odpowiedz
@Runaway28 nie rozumiesz i nie mówię też o tym konkretnym przykładzie.
Spróbuję łatwiej.
Jeżeli sam masz coś w głowie, odrobinę inteligencji i rozumu, to pójdziesz do łóżka z kompletną idiotka, czy jednak spasujesz?
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: Zależy, atrakcyjnosc fizyczna na ons jest głównym czynnikiem dla mnie (jak i dla
innych facetów jak i rowniez dla kobiet) czy bym poszedł do łóżka czy nie. No i tu serio nie ma nic do rozumienia. #!$%@?ąc od OPA sprawa jest prosta, jesteś w miarę atrakcyjny ruchasz, nie jesteś nie ruchasz, badz płacisz, proste i proszę cię nie przypisuj wyższych wartości do takich czynności jak seks.
  • Odpowiedz