Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +1655

exystexys +26
Prawda jest taka, że większość kobiet najbardziej lubi atletyczny typ sylwetki. Robiąc z siebie koksa/kulturystę, zmniejszasz swoją atrakcyjność dla przeciętnej kobiety. Dlatego nie rozumiem gdy ktoś gada, że chodzi na siłownię dla dziewczyn.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #takaprawda
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #takaprawda
źródło: IMG_0130
Pobierz

Wzrost poniżej 180cm to dar od Boga a nie przekleństwo bo wtedy możesz swoje wszystkie nie powodzenia tłumaczyć wzrostem np:
Ktoś się pyta czemu nie masz pracy a ty odpowiadać że: "nie mam 180cm więc nie mogę pracować"
albo
ktoś się pyta czemu pomimo że masz 30 lat nadal mieszkać z matką to ty odpowiadać: "Jakby miał te 180cm to już bym dawno wyprowadził a mam niestety 179cm"
czy też
ktoś się pyta czemu jesteś przegrywem a ty odpowiadać: "Bo w przeciwieństwie do normictwa nie mam tych 180cm"
i tak dalej( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
większość osób tak robi tutaj jest tutaj pełno wpisów takich jak "jakbym miał te 180cm to moje życie wyglądało by inaczej # przegryw" a potem się okazało że taka osoba ma 175cm ale według niego 175cm to karzeł I woli siedzieć na tagu 24/7 zamiast zacząć normalnie żyć