Wpis z mikrobloga

#wzrost #wygryw #przegryw

Wzrost poniżej 180cm to dar od Boga a nie przekleństwo bo wtedy możesz swoje wszystkie nie powodzenia tłumaczyć wzrostem np:

Ktoś się pyta czemu nie masz pracy a ty odpowiadać że: "nie mam 180cm więc nie mogę pracować"

albo

ktoś się pyta czemu pomimo że masz 30 lat nadal mieszkać z matką to ty odpowiadać: "Jakby miał te 180cm to już bym dawno wyprowadził a mam niestety 179cm"

czy też

ktoś się pyta czemu jesteś przegrywem a ty odpowiadać: "Bo w przeciwieństwie do normictwa nie mam tych 180cm"

i tak dalej( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@dam2k01 jestem na tym Tagu "wzrost" zbyt długo żeby nie zauważyć że większość was uważa że wzrost poniżej 180cm to jakas wymówka dlaczego jesteście przegrywami
  • Odpowiedz
  • 0
@ikimrdbeietocytynal większości krajów na świecie średnia wzrostu to nie 180cm co prawda Polska akurat ma średni wzrost na poziomie 180,69 ale jeśli to taki problem to zawsze można się wyprowadzić do Włoch bo tam średnia to 174-176cm wzrostu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@ikimrdbeietocytynal

@power-weak: jak ktoś sobie zwala to jego sprawa, ja tam nie wiem

większość osób tak robi tutaj jest tutaj pełno wpisów takich jak "jakbym miał te 180cm to moje życie wyglądało by inaczej # przegryw" a potem się okazało że taka osoba ma 175cm ale według niego 175cm to karzeł I woli siedzieć na tagu 24/7 zamiast zacząć normalnie żyć
  • Odpowiedz